PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Prijenosnici (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Preporuka polovni laptop cca 2000kn (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=200525)

Dragan M 16.10.2010. 11:41

Preporuka polovni laptop cca 2000kn

Trebam kupiti polovni laptop pa bi vas molio preporuku.
Bitno mi je da ekran wide15.4 ili netznatno manji. Da ima dobru autonomnost ,normalno ne trazim nemoguće ipak je polovni, kupio bi još jednu novu bateriju.
Laptop bi koristio za slike i neke lakše obrade.

:fala:

Pupo 16.10.2010. 11:55

Gle, teško ti je birat polovne laptope, jer obično kupiš onaj koji se pojavi u prodaji il čekaš neki drugi da se pojavi.

Autonomnost rješiš s novom baterijom i to je to.

Dragan M 16.10.2010. 12:23

Citiraj:

Autor Pupo (Post 1754192)
Gle, teško ti je birat polovne laptope, jer obično kupiš onaj koji se pojavi u prodaji il čekaš neki drugi da se pojavi.

Autonomnost rješiš s novom baterijom i to je to.

Ma da ima ima ih malo more u ponudi polovnih, čisto me zanima koj marke su za preporuku. Svasta ljudi pišu o pouzadnosti.
Meni su se uvjek dobro pokazali lenovo i dell na intel platformi.

chare 18.10.2010. 16:37

Evo ja sam kupio Toshibu sattelite L40 prije cca 1-2 mjeseca i zadovoljan sam. Baterija traje cca 1.5 h. samo sam nadogradio jos na 2g rama i sve 5. Za sad kako se ponasao moja preporuka =)

Dragan M 20.10.2010. 01:23

Citiraj:

Autor chare (Post 1755753)
Evo ja sam kupio Toshibu sattelite L40 prije cca 1-2 mjeseca i zadovoljan sam. Baterija traje cca 1.5 h. samo sam nadogradio jos na 2g rama i sve 5. Za sad kako se ponasao moja preporuka =)

Hvala ti na preporuci, baš kopam po oglasnicima, trebam si nešto pronači u ovom moru polovnih laptopa.

mislav_os 20.10.2010. 02:01

Da,naravno.. u pravu si. Lenovo i Dell i jesu kvalitetni(vecina bar), tako da slobodno mozes traziti takve ocuvane primjerke. Nije ni gore spomenuta Toshiba losa ;).

chare 20.10.2010. 13:18

Citiraj:

Autor mislav_os (Post 1757042)
Da,naravno.. u pravu si. Lenovo i Dell i jesu kvalitetni(vecina bar), tako da slobodno mozes traziti takve ocuvane primjerke. Nije ni gore spomenuta Toshiba losa ;).

Ja sam bio isto slicnog misljenja i onda mi uletila stvarno superpovoljna Toshiba. Mislio sam ajd da ju isprobam pa ako nece valjati ju prodam. Al sam se stvarno iznenadio s radom laptopa i mogu stvarno reci da bi svakome preporucio da uzme takav. Mozda sam ja sretnik koji nije imao problema nikakvih dok drugi jesu to neznam, al niti ne vjerujem.

@Dragan M : probaj naci neki lap koji je koristila neka cura/zena jer je to u vecini slucaja ocuvano i u super stanju. =)

hehe evo bas naletio na njuskalu : "prodajem toshibu l 40 celeron m,1 gb mem,hdd 80 gb razbijen ekran,računalo je ispravno,radi bez problema,fali punjač i vijci na kućištu,fale dvije tipke na tipkovnici,vlasnik(mladi) je stao na nju" - to sam ti htio reci =)

mislav_os 20.10.2010. 18:31

Joii nemoj da uzima sto je koristila cura/zena. Njih cisto zaboli ona stvar za lap. Znam kad mi dodju na "servis",odmah se iz aviona vidi sta je koristila zenska osoba. Em budu izgrebani, napuknuti, pola tipki fali, punjac razmrdan...a o prasini da i ne pricam. Tako da bolje trazi lap od neke picajzle onda, ja ti bar ne bi preporucio laptop koji je koristila neka zenska osoba. To ti je isto kao da ti pazis hoces li zguzvati posteljinu na kaucu kad sjednes(tako nesto slicno :D).

chare 20.10.2010. 19:53

hehe. Ja sam sve laptope koje sam do sad dobio od kolegica na servis dobio bez flekice =) bilo je gluposti gore i isto takvih pitanja al su laptopi nakon formatiranja bili kao novi =) heh

Dottore 21.10.2010. 00:45

jednom zgodom sam vidio da neka žena prodaje HP. Na laptopu sam naletio par nokta koju visi kod ispuha hladnjaka, u blizini touchpada lakirana crvena boja :D

pex111 29.10.2010. 10:45

u većini slučajeva cijena je proporcionalna kvaliteti,neovisno od marke laptopa.
prvo gledaš starost laptopa, ja nebi uzimao stariji od godinu dana i bez barem nešto garancije. druga stvar je cijena, ako imaš volje da maltretiraš prodavače možeš naletiti na nekog očajnika da ti dobrano spusti svoju cijenu.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:51.