![]() |
Glavni prioriteti na vašem računalu
Dakle, evo anketica.
Baš me zanima kako većina ljudi razmišlja. Napomena: Znam da želite odabrati sve odgovore, ali, odaberite samo jedan, Vama najvažniji.:beer: |
Golf Dizl.
|
Ja sam glasovao za overclockiranje:D
|
Citiraj:
Ja isto:D To je urođeno, rađe nek mi proc radi na 2550 mhz, pa se ruši svakih sat vremena, nego da radi na 2500 mhz, al stabilno.:rolleyes: :beer: |
U kompu mi je skoro sve overclockano, vecina je modana, stabilan je i radi 7/24, i svi ventovi se vrte ne brze od 1350 rpm sto znaci da je bessuman... I ajde ti sad odaberi nesto iz ankete.... :argue:
Ma eto.. Najvaznija mi je stabilnost... |
Šugava anketa. Meni je sve od navedenog bitno :smoke:
A za šta da glasujem. Pa recimo za tišinu... |
Meni su najvažnije neonke i ledice.
Važno je da ih NEMA. |
Citiraj:
Stabilnost, tišina , brzina i veliki monitor jer ne vidim sitna slova. |
Pa vazno mi je sve max clock/stabilnost = tisina :D
moja neka formula :D uzeo sam tisinu |
malo sam ostao u nedoumici...ja sam mislio da oveclocking podrazumijeva i u jednu ruku stabilnost...naime, ja necu ocati stroj pa da mi bude nestabilan, ako vec ocam, onda idem do granice stablnosti 24/7 i tu prestajem...a sad mali izleti tipa, "da vidim dokle ide" i "samo da probam sta moze", to je tek toliko, iz gušta:D ...
moj glas ide za - STABILNOST...:beer: |
sve te stvari iz ankete su povezane. Meni je recimo najbitnija tisina, al ona mi je bitna jel mi komp puno radi (karikirano govoreci 24/7), sto podrazumijeva da je stabilan, al naravno ne radi na default vrijednostima, nego je i overclockan :D
ma glasam za tisinu :beer: |
Citiraj:
Rak kao i obični - ciničan i dobar kao staro vino!!!:clap: |
24/7...jer imam ftp na računalu...
|
ja dao glas za stabilnost. bitno je da on meni radi, nikakve LED-ice pizdarije i slicno. :beer:
|
Kod mene samo perfomanse vrijede nešto.
pa makar pola mašine i izgorilo:D |
Stabilnost i hladno računalo, ne volim imati visoku peć u sobi, pogotovo preko ljeta...
|
Citiraj:
BTW. Kome je do "modanja" i još k tome ako je uz slunja imam za prodat ASCONU: pogodana za ugradnju neonki na mlaznice vjetrobrana, masku kilera, a posebno pod pragove (obzirom da su šuplji). :smoke: |
tišina i stabilnost, ako moram birat biram stabilnost, clockanje me ne veseli previse dok radi brzo i dok sve radi nema potrebe, ja downclockam :) sto se tice fanova sto manje i što veče slow speed primjerke :D
|
Citiraj:
|
...najvaznije mi je da sve radi kak' treba...:) ..dakle, stabilnost...
|
meni oc... pogotovo sa ovim u sigu :D
ma stabilnost brate... glupo pitanje uopće. glasno možeš istrpit, loš clock možeš istrpit, ali stabilnost... onak jedino rješenje. |
Tisina.. .tisina...tisina.. .tisina.. ..tisina. ..pssst.. ..tisina :D
Ma daj da je tiho...OC mi nije primarna stvar. Inace bi ovaj moj proc drzao na 2.1Ghz (max stbilno). A poslije toga stabilnost. I da ne svijetli nis unutra. |
Ma ja sad trebam iskeširat negdje 900kn za napajanje koje držat ovaj sistem da radi na 2*2.1Ghz:smoke:
|
Citiraj:
Kaj te nebi moga zadovoljit recimo Tagan 420 W za 600 kn?:rolleyes: |
Citiraj:
Al znam da će mi 400W bit najmanji minimum. Tako da bih ipak trebao imat nešto jače sa debelom amperažom na +5V liniji. |
Citiraj:
(enhance 400W) |
Meni je najvažnija... Pogađate - tišina. Istina da mi je PC sređen do JaJa i blešti, ali kad mi nafečer počne ić na živce lampe samo kip prekidač okinem i voila. Ugodno spavam. Vrtim cijeli tjedan grid koj fino zagrijava komp, a PC se i dalje ne čuje sa bliže od metra. OC me nikada nije previše zanimao. Samo malo grafu kloknut, a to radi igrica. Tak i tak mi sve leti. :beer:
|
odabrah stabilnost.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al multimdia šiba na ovome. Ova dva na 1.5GHz brže ili jednako brzo odrade posao ko bivši Intel na 2.8Ghz. Još kad budu radila na 2.2Ghz. Bit će to fina mašina.:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:15. |