![]() |
CREATIVE LABS X-Fi Titanium
Mislim kupiti ovih dana novu zvučnu pošto uzimam novi komp.Odlučio sam se za CREATIVE LABS X-Fi Titanium, pa me interesira koje drivere koristite za Win7 64bit, da li su dobri od Creativea ili koristite neke druge.
|
Creative je poznat po izrazito losoj podrsci za korisnike. Na mojoj X-FI Extreme Music u win 7 64bit, imam najnovije sluzbene drivere, ali sam jako nezadovoljan s njima. Svako malo u postavkama moj 5.1 sustav magicno se promjeni u 2.1 i pritom poremeti hrpu postavki.
Trazeci po netu rjesenje naletio sam i na alternativne drivere (PAX drivere) koje jos nisam stigao isprobati, ali planiram uskoro. Po opisu ispravljaju neke bugove i jos dodatno poboljsavaju zvuk. I mene bi osobno zanimala neka iskustva iz prve ruke, ako ih netko koristi. link |
radio sam sa sluzbenim driverima i s njima probleme nisam primjetio (Titanium Fatal1ty Champion), no kasnije sam skinuo Danielk support Pack 2.0 i njega instalirao. sve aplikacije u 1 paketu, radi jako dobro i na njih nisam imao nikakvih primjedbi. moja preprouka da skinete taj paket i isprobate...
|
Da li taj Danielk support Pack 2.0 sadrzi i drivere ili samo aplikacije za zvucnu? Jer pax ima odvojeno driver i software suite za download.
Kad isprobam i daniel pack i pax pack javljam rezultate! |
Sa mojom X-FI Extreme Music nisam imao nikakvih problema sa driverima.
Niti pod win7 x32, niti pod win7 x64. U principu sasvim zadovoljan. Preporuka! |
Citiraj:
support pack dolazi sa svime dok kod pax-a imas zasebno pakete aplikacija i drivera |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:26. |