![]() |
Zvučnici hvataju radio signal
imam logitech x-530 i kad ih skroz smanjim čuje se radio:confused: kako da to "isključim"?:confused: :confused: :confused:(zvučna je creative labs 5.1 live)
|
Dešava se to i kad je komp isključen?
ili kad nema pobude komp uključen a zvučnici pojačani? |
meni moji ( nekakva G firma ili kaj vec ) hvataju radio svaki put kad malo jace puse vetar pak cujem ruse na zvucnike , ko zna morti hvatam KGB signal pak niti neznam :rolleyes:
|
LOL :D cool da bar ja to mogu :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Onda nema pomioći, očito kako su slabo oklopljeni itd...tvore kapacitet /induktiviter neke srednje ili kratko valne stanice, i demoduliraju to ko pravi radio prijamnik..ne znam dal sad dodje :) ili :(
Citiraj:
|
Citiraj:
Dal ima mozda unutrasnju FM antenu? Ako krovnu, jel povezan 75-icom ili nekim "sam svoj majstor" kabelom bez inzulacije? Ima li mozda prikljucen Line-In kabel na svojoj SB kartici koji je mozda povezan sa Hi-Fi opremom? Iz kojeg se izvora (saltera/štek doze) napaja masina naspram ostale A/V (TV) opreme? Koliko imas saltera u sobi? Zna li koji je nezavistan "šteker" od onog rasvjetnog? Koliko strujnih kablova ima do antenskog kabla? Za ovakav problem treba detaljno opisati situaciju i okruzenje inace ce odgovor biti pre generalan i od male pomoci :( |
Stavi u drugu uticnicu.
|
Koristi zvučnike do 18 sati mislim da u to vrijema nema emitiranja.
|
:D
Citiraj:
|
Stavi zvučnik u nekakvu metalnu kutiju(ili ga omotaj alu. folijom) kada nije uključen i nema niš od indukcije........
Kaj se tiće žice, možeš i nju omotati aluminijskom folijom.... |
...a vjerojatno ni kablovi nisu dobro oklopljeni....postoji jedan termin u HI-FI terminologiji koji kaže "...da kablovi sviraju"....
meni je "svirao kabel" kad sam presnimavao jedan minidisc, a vrtio se CD player...i čuo sam mjuzu CD plejera.....jako tiho,ali ipak čujno.... |
Citiraj:
|
kakve veze feniks ima s tim??
ja imam i antena i sve i tv karticu pa ne pjevaju, al nisu ni logitec |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zato imaš privilegije.:D |
Citiraj:
da nije bilo tebe i da nisi stalni kupac (nećemo reklamirati !!) u jednom dućanu,nebi ni naš frend i moj kolega dobio dobru mašinu:D :D :D :D to je sigurno.... |
Dobar je, napreduje. Uz malu pomoć prek telefona formatiral je particije i instaliral Winbloze.:D :beer:
|
Citiraj:
|
Ni me zval. Sreća.
Al' ima djete od 4,5 godine kaj je pametnije od njega. Crta u Catiji ko velika.:) |
Citiraj:
a kaj se tiče djeteta...ZAKON !....mala Lidija je do jaja zakon....:D |
dobro je da se još držimo teme...:D ;)
|
Citiraj:
Moji svučnici hvataju signal iz PC-a, a kad su ugašeni više ne primaju nikakav signal. Šta je to? Kako da mi zvučnici primaju signal kad ih ugasim? Strašno me iritira kad su uključeni i kad igram Half Life 2 nekakvo treštanje, bubnjanje, pucnjava i neartikulirani glasovi. Šta da radim. Možda da ih odnesem kod susjeda ili .........:D :beer: |
Citiraj:
...mislim da je u pitanju tvornička greška... imam problem i s tipkovnicom...slova su tak razbacana i uopće nisu po abecedi:( |
A ja sam mislil da samo ja imam takvih problema.:D
Promjenil sam nekoliko tipkovnica i na svima su slova porazbacana. Još mi se događa da kad ugasim kompjuter (normalno na gumb) onda mi se zacrni slika na monitoru.:D :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:40. |