PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Softverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=42)
-   -   (riješeno) U My Computeru nema image drivea (VCD) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=200324)

veve 13.10.2010. 13:14

(riješeno) U My Computeru nema image drivea (VCD)

Instalirao sam Daemon toolse zbog mdx formata, ali kako free verzija ne podrzava mountanje na virtualni cd/dvd obrisao sam ga i ponovno instalirao Virtual clone drive kojeg sam imao prije.
E sada pocinju problemi, a to je da se u My Computeru ne nalazi nikakvi virtual device na kojeg bih mogao mountati image... ocito je jos negdje nesto ostalo i sad me to zeza :P
Pa bih molio za pomoc, ideju kako da to rijesim?

D1viry 13.10.2010. 17:36

Free daemon bi trebao pustit mountanje. Ja sam ga skinuo i aktivirao i radio je ko cager mjesec dana, dok nije istekla free licenca. Jesi sigurno sve dobro podesio?

gogo1989 13.10.2010. 18:35

Citiraj:

Autor veve (Post 1752181)
Instalirao sam Daemon toolse zbog mdx formata, ali kako free verzija ne podrzava mountanje na virtualni cd/dvd obrisao sam ga i ponovno instalirao Virtual clone drive kojeg sam imao prije.
E sada pocinju problemi, a to je da se u My Computeru ne nalazi nikakvi virtual device na kojeg bih mogao mountati image... ocito je jos negdje nesto ostalo i sad me to zeza :P
Pa bih molio za pomoc, ideju kako da to rijesim?

probaj skinuti daemon tools lite ja ih koristim na win7 i rade bez problema da se sve mountat, i moze se napraviti i vise diskova

veve 13.10.2010. 22:47

Citiraj:

Autor D1viry (Post 1752305)
Free daemon bi trebao pustit mountanje. Ja sam ga skinuo i aktivirao i radio je ko cager mjesec dana, dok nije istekla free licenca. Jesi sigurno sve dobro podesio?

Ah ocito neko siri krive informacije po netu :D
Izgleda da je neki problem jer daemon, alcohol i VCD nedaju da dodam image drive. Daemon mi javlja engine error code 8 kad hocu da odaberem Drive letter, googlam i bas ne nalazim neka rjesenja.

EDIT:
Problem je rijesen i sad sve radi bez problema :)
Citiraj:

I mannualy pointed the unknown device to "cdrom.inf" That instantely did the trick. Why it has not done that automaticly... i do not know..

D1viry 14.10.2010. 07:24

Ne znam kakve ja to krive informacije širim, ali samo sam ti rekao što sam napravio, konkretno verzija 4.30. Trebala mi je da nešto instaliram i kasnije više nije htjela radit jer je tražila da unesem aktivacijski ključ (ovaj put kupljeni) i to je to. To je bilo prije par mjeseci pa je moguće da se u međuvremenu nešto promijenilo sa politikom poslovanja vezanom uz Daemon tools, ali to ne znači da ja širim dezinformacije.

veve 14.10.2010. 10:34

Citiraj:

Autor D1viry (Post 1752700)
Ne znam kakve ja to krive informacije širim, ali samo sam ti rekao što sam napravio, konkretno verzija 4.30. Trebala mi je da nešto instaliram i kasnije više nije htjela radit jer je tražila da unesem aktivacijski ključ (ovaj put kupljeni) i to je to. To je bilo prije par mjeseci pa je moguće da se u međuvremenu nešto promijenilo sa politikom poslovanja vezanom uz Daemon tools, ali to ne znači da ja širim dezinformacije.

Ma nije se to na tebe odnosilo, nego negdje na nekom forumu je netko napisao da sa free verzijom ne mozes kreirati virtual drive :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:05.