![]() |
Nasumično zamrzavanje
radi se o novim komponentama :
Gigabyte p55-ud3 (bios najnoviji) i5 750 Patriot 2+2 1066 gtx285 (rabljeno ali radilo u drugom mom kompu bez beda) napajanje Corsair hx620 hdd samsung f3 1TB Instalirao sam win7 64bit , te problem ; nasumično, bez ikakvog pravila što radim na kompu se zna zamrznut, slika stoji , HDD prestane raditi , ctrl+alt+del ne radi , znaci nista ne pomaze osim reseta. Pokrenuo sam mem i cpu test pod safe modom - sve ok Pomislih , mozda nesto yebe sa drajverima-idem ovaj put dignuti 32bit win7 - i tu se zamrznul pri instalaciji odmah na pocetku. stavio sam drugi HDD sa vec instaliranim win7 32bit i sve radi super zasad Jel moguce da HDD Samsung f3(novi) zamrzne na taj nacin komp ? Ili da se nesto kolje hdd-mbo ? SMART ne javlja nikakve greske na hardu neznam što da radim ? cudno mi da novi hard radi takva zamrzavanja :fiju: ili mozda nesto drugo da probam ? Hvala ! :chears: |
Probaj zamijeniti kabel od diska. Često šroteks kablovi koji dođu uz MBO znaju crknuti, slabi spojevi i ostale peripetije :D
|
ovaj drugi hard na kojem sve radi je na istom kablu
|
Moguće je da je disk, pa ne bi bilo prvi puta da je novi disk neispravan. Probaj bootati sa diska koji ti radi a ovaj novi spoji na drugi kabel i pokreni HD tune ili sl. i testiraj ga.
|
testiran i nista neobicno ne pokazuje
|
Citiraj:
A koji error ti izbacuje event viewer? |
Citiraj:
|
Citiraj:
di je taj event v. ? nema ga u HDtuneu |
Citiraj:
|
Citiraj:
Na "sedmici" sam, pa se nisam pretjerano zamarao sa tim, ali da ih ima- ima :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:56. |