![]() |
aplikacija za smanjenje dadoteka na ext.disku FAT 32 hitno
trebao bih staviti na externi disk od 160gb koji mora biti u FAT 32 formatiran dadoteku koja ima više od 7gb ali mi to nikako ne uspijeva(uvijek dobijem poruku da ne može)normalno kad je u FAT 32 pa pitam:
da li postoji koja aplikacija da mi recimo razbije tu dadoteku na više manjih filesova i da je tako ubacim na ext.disk i tamo to spojim,odmah da kažem da sa arhiverima ala winrar,winzip,idr.nema šanse da to uradim isto kao i sa spliter i psarc programima,dakle da li POSTOJI takav program |
Citiraj:
|
Robi... nemozes to rijesit dok je fat32 gore. Ne postoji mogucnost.
|
A zašto disk mora biti u FAT32?
|
I moj eksterni disk mora biti u FAT 32 jer ako je u NTFS-u onda ga digitalni prijemnik ne prepoznaje. Imam Nytro box s USB-om.
|
Ako je to film, razbi ga u dva dijela s nekim besplatnim programom pa kasnije pokreni jedan po jedan, a ako je nešto drugo, moraš razbit i ostavit u dijelovima. Moći ćeš ponovno koristiti file tek kada ga prebaciš na drugi disk i pospajaš.
|
da,uređaj prepoznaje samo u FAT32 formatiran disk u tome je problem
|
A da probaš na tom disku napravit 2 particije , jednu od npr. 120 GB u FAT32, a drugu u NTFS za prebacivanje takvih većih datoteka.
Osim ako baš cijeli disk mora biti u fatu32 onda zaboravi kaj sam napisao. P.S. jesi li isprobao HJ split? http://www.freebyte.com/hjsplit/#win32 |
e sada sam se sjetio kako sam svoj ekst. hard izvadio iz crknutog lapa, digitalni prijemnik je prepoznavao normalno hard. (bile su dvije particije C-fat32 i d-NTFS, i s jedne i druge sam mogao gledati filmove), a od kada sam hard spojio u samo jednu particiju od tada mora biti u Fat32-u.
Isprobaj, Stavi Gigu u FAT-32 a ostatak u NTFS-u. |
Citiraj:
|
HJ-Split Malen, jednostavan, besplatan i radi svoj posao.
http://www.freebytesoftware.com/download/hjsplit.zip |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:53. |