![]() |
Zidni nosač za monitor - brzo (lako) skidanje i stavljanje
Bok!
Trebao bih zidni nosač za monitor ali da ga po potrebi mogu lako skinuti i vratiti nazad tj. nešto bez vijaka. npr. da se neka ploča pričvrsti za monitor i onda samo objesi na nosač na zidu.. ili nekakav klizni mehanizam :P. Postoji li tako nešto? :stoopid: Radi se Samsung 2253BW. |
Postoje takvi nosači. jedan dio "zakucaš" u zid, a drugi u monitor. Oba dijela imaju nešto tipa žlijeba i monitor ti visi.
E sad, gdje to ima, ne znam. Imao je HGspot od Vogelsa, vidio sam i u Tehnocentru. Pogledaj u većim centrima (Technomax, Technomarket i slični). (svi neki Techno... :D) EDIT: pretpstavljam da ti monitor ima rupe za ugradnju nosača? Ne da mi se guglati :) |
taj vogels je preskup tako da i ako nadjes nesto od njega ohladit ce te cijena ;)
|
Citiraj:
Ako monitor ima rupe za zidni nosač, izmjeri udaljenost između njih jer nemaju svi nosači rupe na istim mjestima. |
Odlično!
Jep, ima rupe. Onda mi nema druge nego tražiti po dućanima. Do sad sam uživo vidio samo jedan nosač za koji je monitor bio fiksiran, a ovak prek slika i bez objašnjenja se nemre niš skužit. Fala! |
Citiraj:
Konkretno njegov ima. Evo gledam god sebe, ima ovaj na sarafe, izgleda mi da se lako skine. http://www.computershop.hr/vivax-ima...101-15167.aspx |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:03. |