![]() |
ajme |-|4x0r
ok, please svi pročitajte ovo ako išta znate o mrežama... ali ono... išta !!!
link na tekst nemam pojma jel se netko ovdje bavio 'akiranjem, ali siguran sam da će se valjati na podu ako je. |
Lol, lol, ma LOOOOOOL . Da mi je netko pricao ne bi vjerovao : lol2 : : lol2 : : lol2 :
...because your gay fire wall directed my turn off signal back to me... :D :D :D |
stari moj... l33t haker skilz :D
|
Nisam znao da ima takvih budala: lol2 :
|
Ma, ja ne vjerujem...
Najbolji mi je ovaj dio: The guy is good: My CD-drive is allegedly deleted! Bitchchecker turned my ancient disk sucker into a burner! :D Ma brijem da je to neko izmislio...previše je. Ajd, prvi put. To bi progutao, ali ovo dalje je ono.:cool: E da, i ono sa "pederskim firewallom"; odbijanac nazad na moj komp...Šiš, čega je sve taj lik pušio to veče da mi je znati. I ja bi malo:D |
Citiraj:
(zeka peka naravno) |
Citiraj:
|
nebi uspio sam sebe napasti clientom na 127 da se prethodno nije zarazio serverom. kako netko moze biti tako glup.
sugovornici su dobro prepostavili da vjerovatno koristi neki trojan client-server tipa subsevena. ovo je za plakat :) |
Citiraj:
|
e nemrem vjerovat koji moron. moram priznat da mi je dobro dosla ova doza smjeha. jel imas horza jos kojeg slicnog asa u rukavu, bas mi je ovo dobro sjelo pa bi stel part 2:D
Citiraj:
|
Ma to sve šuć muć lovačke priće....:D :D :D
BTW: Veki-os imas dobar novi avatar....:beer: |
Citiraj:
|
LOL LOL : lol2 : : lol2 : : lol2 :
|
Citiraj:
|
umra san od smija, umra!!! :D
suze mi idu... |
Ako je taj tip imao stvarno 26 godina onda ovo nije smijesno... LOL LOL LOL Fuck it ipak je. Dajem mu 14 g uvrh glave.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:03. |