![]() |
DFI nf4 BSOD???
Dakl nakon sta sam mislio da mi se sve smirilo, ponovo SRANJE!!! Prilikom startanja( kad se WinXP ucitavaju), komp mi se neobavezno resetira. Nakon toga podignem sistem u Safe modu i napravim System Recovery i onda je sve OK jedno odredjeno vrijeme. Testirao sam memoriju(memtest86) i sve je OK.
Konfa je: A64 3200+ DFI nf4 Ultra-D Supertalent CL2 512 mb Chieftec 420w Gainward 6600 GT GS DVD LiteON P.S. Imam jos i serijski PCI kontroler, za cije su mi drivere Windowsi prilikom instalacije istih "rekli" da nisu provjereni od Microsofta. Ovo me fakat ubija, dajte pomozite PLEASE., |
su win origigi ili pirat?:D
provrti prime95 i vidi dal ti je proc stabilan(2 test) to je najvjerojatnije...ak ne il steka maticna il napajanje |
Citiraj:
Kad su mi oni iz T-coma došli instalirati modem onda sam umro od smijeha,spojili mi modem i sad ga instaliram i ono njima to kao brzo instalira a ovaj jedan kaže:"Ma da,pa vidi se da su original Windowsi,vidiš kako to sve leti,nisu to oni piratski.": lol2 : |
ajd dobro:)i onda se ljudi cude kad im komp nakon servisa ne radi...:D
izvrti prime;) ak je proc ok napravi jos samo clear c mos...ali putem baterije! dakle iskopcaj komp,izvadi bateriju,pricekaj 5 sec i stavi opet bat unutra te pristekaj komp na struju:D jer meni par puta clr cmos preko jumperanije htio radit...lol :beer: |
Moze kratak tutorial za Prime? Citam onaj readme i odem na onu neku stranicu, ali se nemogu registrirati. Jel uopce potrebna ta registracija? Koje testove izvrtiti i kolko dugo?
Pozdrav. |
1 privitaka
Citiraj:
|
Tokom Prime-a(torture test) SpeedFan mi ocitava ove vrijednosti za napone:
Vcore1 - 1.36V Vcore2 - 1.17V +3.3V - 3.38V +5V - 5.08V +12V - 11.84V -12V - 9.32V -5V - 0.53V +5V - 5.11V Vbat - 3.09V Jel to uredu? Zasto je ovaj +12 ispod? |
-12 v ti se ne koristi vise tak da nijeniti bitan pa ga proizvodaci zanemaruju:D
v core ti je malo...al to bi trebalo biti stabilno |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:08. |