![]() |
Pozdrav svima!
evo da se javim ekipi ;)
|
Dosadan si. Napraviš li kakvu glupost, odjenuti ću se, otići do tebe i premlatiti te. u Beč. Osobno. Bejzbol palicom. Pa se žali da te nepismeni forumaš umlatio.
Shvatio to kao opasnu prijetnju. |
Hvala na srdačnom pozdravu ;)
Dođi ako si faca,btw ja se ne mlatim sa djecom :beer: |
Citiraj:
|
Umlatit ću ovoga ratnog harvera :D
|
E da usput da se ispričam svima radi prijašnjeg spamanja pod nickom bruda(brudala) ;)
|
Citiraj:
Nadam se da si uvidio svoju grešku i na drugim forumima. Nadam se da će ti i Admin oprostiti (e, u ovo nisam uvjeren). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imo sam pregovore sa njim,nema problema,zato sam se i vratio ;) |
slazem se sa rakom
kuzis ti si spamer i to je to a takvi nisu dobro dosli... samo se nadam da vise neces biti debil. |
Ja cu biti crna ofca i reci WILKOMEN :D :D :D :beer: :beer:
|
Rak imam ti metalnu palicu ak očeš.
:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Što djete zna što je metalna palica? Uzme i nosi. |
Citiraj:
|
Tak je. Ja idem s poluosovinom od FAP-a.
|
FAP-a kljunaša naravno?:D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nego..
RAK: pošto mene još nije po leđima izravnao neki kamionski dio, podrazumijevam da ti ona A7M266-D radi OK? ili nisi još stigao do nje:p
Imam sad još enega takega mentola pa da znam korisnička iskustva:D |
Stvar je radila i isto tako ošla. Imam predobre kompove da mi još i to treba. Radilo je, zasitio se i prodao.
Na njoj su radili: 2100+ i 1700+ modani u 2x1700 MP. I to sve skupa na 150 MHz FSB i 1Gb RAM-a (nekog). Guba ali meni nepotrebno uz komp u sigu i par sitnica sastrane. A za drugu se ploču morti i zdogovorimo. Ja jako volim testirati. |
Postoje li moderatori da malo izbrišu ove offtopic postove??
Hvala! |
Ma, ti moderatori ovdi su lina pseta. Ni malo guzicom da mrdnu.
|
Citiraj:
|
Kada smo već počeli četat onda jedno pitanje,vidio sam da je 2crowded pao,ko0 je tu glavni kova?htjeo bi ga pitati da surađuje vamo sa nama,pa eto ako čitaš ovo javi se ;)
|
čuj..
pozdravio si se i OK; kaj hoćeš još, da svi mantraju zbog tvog dolaska:rolleyes:
@RAK, ak bude trebalo javi..dobiš popust, upravo krenuo garage sale :D @Srecko_83: NHF, malo sam živčan prek radnog tjedna:) |
Re: čuj..
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:34. |