![]() |
Gamepad
Htio bi kupit nekakav gamepad za 200-tinjak kuna! Koji bi bio najbolji? Tražio sam na netu i pronašao
Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad Kakav je taj? : hitthewa |
u kvarku; smartbox ps2/pc gamepad = 76kn
imam ga ja, isti ko od playstationa2, radi i na pc-ju. odlican nepoderiv, u zadnje dane 24/7 u upotrebi |
Citiraj:
|
Citiraj:
imam istog definitivno VELIKA PREPORUKA! |
A jel on sliči onom gamepadu ka u PS1?
PS: Jel ga ima samo u Kvarku, jer ja neću moć doć do tog Kvarka! Daleko je Split od Kvarka.... |
DA isti je meni je i bolji od ps gamepada nop koliko ja znam samo u kvarku ima tak neceg.....
A cuj valjda imas nekog od rodbine u zgu pa ono reci im da kupe i da posalju postom.... |
Provat ću ga nać nekako u ST, možda imaju... Ako nebude toga, jel mi netko može preporučit koji drugi gamepad!? I šta mislite o Logitech Wingman Rumble Pad 2??
Unaprijed hvala.... |
Imam ga i ja, i tu mi je negdje na stolu, valjda, i uglavnom za te novce nemože bolje.....isti kao PS2 gamepad ali malčice veći!
|
|
Bijah danas tražih u ST po svim mogućim trgovinama- NEMA!!! 'Benti ST!! Ima li koji drugi osim toga jer izgleda da mi nije suđeno u životu proć dobro a za malu cijenu....:(
|
Ponosni sam vlasnik LOGITECH Wingman RumblePad-a :D i moram reci da je odlican. Nesto su IMO "mekse"/ugodnije programibilne tipke 1-4 nego kruzic,trokut... tipke za PS2, i mozda je zeru "veci" hod analognog kontrolera no meni je drazi od PS2 kontrolera.
|
A da nazoves kvark i pitas u kojoj vrijednosti moras kupiti robe da bi ti poslali postom ....
i fino uzmes odma 2gamepada to ti je 150kn i jos neki kurac za 50kn i sve ti to onda ukupno kosta 230kn a ti imas 3 stvari ..... ili ako imas IKOGA u zagrebu mozes mi javiti pa cu ja otici sa tim nekime i pokazati di da ti to kupi pa nek ti onda on posalje ako oces |
Citiraj:
|
Nađoh danas onaj smartboxov u 9. krugu Splita! kupija san ga za 80 kn. zaigra san na njega! meni je dobar.... pa ćemo vidit!
|
kad je vec tak slican ps2 kontroleru da li ima ff? :)
|
Za one koji ne čitaju sve od početka.
Dual Shock, 2in1 (PC-USB, Playstation), dva motora za vrhunski intezitet vibracije, Turbo Fire tipka, kompatibilan s Win 95/98/2000/ME/XP OS, kompatibilan s DirectX |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:37. |