![]() |
Joomlahosting Giveaway
Evo još jednog giveawaya.
|
poslano :D
btw. krešo, ti si iz vž toplica? |
Citiraj:
|
ma obično znam svakog iz toplica preko stare koja mi radi tamo u zdravstvu ;)
|
Citiraj:
|
Odlična stvar, nadam se da ću biti te sreće da dobijem paket.
|
Odličan giveaway ako se mene pita. Konačno nešto što nije za balavce i one koji sline nad hardverom. Way to go!
|
Potpis na De5tr0yera. Makar se nisam prijavio :)
|
Poruka za sve "ne znam što je to Joomlahosting" - ne prijavljujte se...
Prepustite to nekome tko zna što je i treba mu. Hostati stranicu možete gdje god. |
Meni bi taman dobro došlo, poslat ću pa možda mi se sreća nasmiješi.
Krešo, hvala na linku. |
Citiraj:
Joomla ti je cms "princip" izrade stranica koji je vrlo jednostavan za naučiti i savršen je za manje projekte. Dakle vlasnici tih stranica pisanih u Joomli mogu sami održavati svoju stranicu, ne moraju plaćati održavanje. Joomla je besplatna (open source) i ako se zainteresiraš, možeš i sam pomoći zajednici ;) Kompletnu izradu stranica radiš direktno na serveru i spajaš se preko web pretraživača. Postoji stvarno puno raznih dodataka od kojih su neki besplatni. Joomla+hosting=Joomlahosting |
Citiraj:
|
Giveaway je završio. Čestitke svim dobitnicima.
|
Zahvaljujem se na nagradi! Bit će iskorištena, već vidim! :)
|
Hvala lijepo PCe! :)
Bit će koristi od toga :) |
Čestitam dobitnicima.
|
Hvala, hvala! Konacno i ja nesto dobih u ovih skoro 10 godina. :beer:
|
Čestitke svima. Pošto nisam osvojio, vrlo vjerojatno ću uzet osnovni paket.
|
4 Ivana a nema mene :D
|
dobro dobro...znaci moram slijedeci put i ja horzi, toru i kreši platit kilu janjetine da dobim nešt :D
|
Čestitke momcima koji su uboli nagrade, ja tek danas skužio ovaj thread damn :D
|
Tek sad sjeo za komp i vidio obavijest. Zahvaljujem na nagradi :goood::chears:
|
Citiraj:
|
eto da se i ja zahvalim :) sad kad mi ispiti prođu nadam se da ću dobro iskoristiti hosting :)
|
evo jos jedne zahvale takodjer ce biti dobro iskoristeno nakon ispita :)
|
Mogao bi se netko od sretnih dobitnika pohvaliti s time kako je iskoristio dobitak :D
|
Citiraj:
Ispravite me ako nude besplatnu domenu :fiju: |
Naravno da domena nije uključena u paket.
|
samo da pitam : koliko traje "kupovanje" domene? čisto pitam da znam kad bi trebao poslati upit (i po mogućnosti kome se javiti za *.com domenu) jer web stranicu (odnosno cijeli hosting) ću zbog obaveza moi realizirati tek zadnji tjedan 10og mjeseca :/
a onda budem stavio ovdje link (ili na onom drugmo pdf-u) da vidite ako je to čemu i bi li to moglo malo bolje odnosno što da promijenim :) |
Citiraj:
Moj savjet ti je da ne kupujes domene kod domacih cigana, nego da odes na neki svjetski registar i tamo to rijesis za nekoliko sekundi i par kuna (Godaddy nudi .info domene za ~10kn dok su ove "popularne" ~10ak $)... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:08. |