![]() |
Neverwinter Nights se ruši
Instalirao sad dotičnu igru s ekspanzijama Hords of the underdark ishadows unnentide.
stvar je u tome što mi se igra svaki put sruši kada idem raditi novi character. Pokušao sam sve. Dali je netko imao sličnih problema? |
Re: Neverwinter Nights se ruši
Citiraj:
Inace, iako linearna, IMO, iznimna igra! Ako ti je prvi put, svakako odigrati... |
vjerovatno driveri od graficke
p.s. NWN sa oba exp. na 9800Pro AIW bez problema |
Probao sadm instalirati drugu kopiju igrice i opet se ruši
|
Nisam imao takvih problema. Jesi siguran da su dobro "pokrpane" te kopije,ako razumijes sta zelim reci ;)
Slazem se s Bubbom igra je izvanredna i svakom bi je preporucio. Malo je iznevjerila moja ocekivanja jer sam od Biowara ocekivao nesto manje hack&slash i slicnije Baldurs Gate-u. Nadam se da ce novi Dragon age biti barem jednako dobar. Ovo ce biti dobra RPG jesen na PC-u: Dragon age i Fable PC... |
Re: Neverwinter Nights se ruši
Citiraj:
(or creating a new character) and clicking play. One possible cause of this is if your computer has a corrupted "temp" folder in the Neverwinter Nights directory (or a file called "temp" with no file extension). Deleting or renaming the “temp” file/folder should fix the problem." p.s. RTFM :D |
Probao sam to i ništa.
I kaj ti znači ovo ispod P.S-a |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:55. |