![]() |
MSGW Infinity Gamer n10
eej ljudi..kupujem novi komp pa da vas pitam..
ako neko ima iskustva s kompom MSGW Infinity Gamer n10 ... ima li ga neko??? jel dobar??? |
pa ništa posebno, no ovisi koliko para?
CPU tip Intel® Core™2 Quad CPU model Q8200 Količina memorije 2x 2 GB Tip memorije DDR3 Takt memorije [MHz] 1333 Model grafičke kartice GTS250 1GB Veličina diska [GB] - 800 Ako je to to? Spor disk, to je WD Green, stari socket 775 |
Slaba je to grafa za taj proc. HD58xx bi puno bolje pasao uz njega.
|
Oko 7500 kuna košta...
Malo si fulao podforum, no dobro... Ako nemoraš kupiti gotovo, rađe složi onda nešto u ovom rangu; http://img.techpowerup.org/100925/Capture117.jpg Dosta bolje i kvalitetnije od ovog MSGW-a, kojeg niti nema stanju. Još sa nekim nižim ciframa ima ok gotovih računala od pojedinih firmi, al ove malo veće su međusobno uglavnom loše izbalanisrane komponente. |
ma u hg spotu si mi neš srali kao da je super za 4 tisuce i nesta..
a sta mislite za hp?? |
Pretpostavljam da ciljaš na komp za igranje pošto ovaj ima gaming u nazivu. U pravilu ćeš rijetko nać dobar gotov komp za gejming, obično tu pobacaju razne komponente koje stoje na lagerima i nejdu baš što je i ovdje slučaj jer su uglavnom skuplje i nisu isplative. Još ove gotove i kvalitenije za surf i ofis tipa hp, dell i sl. za tu namjenu mogu bit dosta dobre čak i konkurentne cijenom, al za gejming ne.
|
Citiraj:
bla bla mislio sam HP 8000 Elite jel valja taj? |
Ako se mislis igrati na kompu, te platiti pozamasnu svotu novca za njega (7k+ kn), okani se slozenih konfiguracija - to ti je moja preporuka..
Trazi da ti netko sastavi konfu za tu svotu koju vec mislis potrositi na komp (u odgovarajucoj temi naravno), proci ces daleko bolje nego s neznam kojom slozenom konfom.. Btw, ne ide mi u glavu da ljudi jos dan danas kupuju gotove konfiguracije i misle da ce proci bolje ili sto vec :stoopid: i jos k tome placaju puste pare za te shrottove od konfi. |
Fascinantno je kako uvijek konfe sa 'gaming' u naslovu imaju šrot grafe.
|
ako ti je gaming primarna stvar onda pucaj na AMD bazu, prolistaj malo preporuke za konfiguracije od - do...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:07. |