![]() |
Pola kile memorije!
poštovana gospodo....:beer:
trebal bi preporuku... koju bi mi od sljedečih memorija preporučili da uzmem(kupim..da nebi bilo zabune:D ) kingmax 512,400mhz - 373 kn buffalo value,512,400mhz - 373 kn geil value,512,400mhz - 361 kn pqi value,512,400mhz - 340 kn treba mi tek toliko da se napune prazni utori...a ionako samo sirotinja:grrr: danas (kolko vidim na forumu:D) ima samo pola kile memorije..... |
Re: Pola kile memorije!
Citiraj:
|
hvala....
khm....ne kupujem u ve-milu...več godinu i pol i jako sam sretan.... vjerujem više ovim markama...a da ti budem iskren za GoodRAM nikad nisam čuo...il sam krivo shvatio.... i ne grebem se za 50 kn manje...rađe platim više i kupim nekaj pošteno.....:beer: |
Citiraj:
|
ma nemreš mi reč da nema nikakve razlike između geila i goodrama??da....znam...plača se ime...al jebiga ja bi drage volje onda platio ime.......khm....imam neugodnih iskustava sa memorijom (pogotovo) iz ve mila,a da o reklamaciji i ne govorim...prije nekog vremena sam bio posto jedna thread o sličnoj stvari...tražim preporuku SAMO navedenih memorija!
BTW,auto je uvjek do čepa natočen,a nit neznam koje je boje lampica od rezerve kad se upali!:D burek kupujem u samo jednoj pekari u zagrebu,a alkohol ne točim u sebe jer skoro cijeli dan vozim tak da ga izbjegavam što više mogu.....:beer: |
GEIL.
Plača se i hladnjak koji dobiješ na njemu i izgled i latencije neško koštaju. Kod Intela to malo znaći ali kod AMD-a jako puno. |
Re: Pola kile memorije!
Citiraj:
preporučam A-Datu (2,5-3-3@210), dobro podnose "miješanje"; imam 2 modula...jedan na 8rda+ koji se "miješa" sa 512MB i 256MB Samsunga pc2700, drugi na 8rda3i koji je uparen sa Kingmaxom ddr433. Eto...:) |
Također preporuka A-Data :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:56. |