![]() |
Adobe kupuje Macromediu
jeeeebooote, ovo je bome news.
sam da sad ovaj Adobe ne postane monopolista. :/ |
već su se jednom spekli na tome s Freehandom, tak da mislim da neće pokušavat...
al iskreno nemam pojma tko bi im se mogao suprotstaviti |
Mislim...sto se tice cjene to me ne zabrinjava :D . A i da postane monopolist, Adobe nece valjda ne radit nista...moraju poboljsavat program. Mislim da nista lose od ovog svega nece bit :)
|
Re: Adobe kupuje Macromediu
Citiraj:
|
Re: Re: Adobe kupuje Macromediu
Citiraj:
možeš please malo objasnit što točno podrazumjevaš pod alatom, jer sam prilično siguran da sam te krivo skužio :rolleyes: |
Re: Re: Re: Adobe kupuje Macromediu
Citiraj:
Fireworks je bljedi pokusaj konkurencije PSu, a flash ionako mrzim. Sve u svemu, sto se tice 2D non-web DCC-a, Macromediji je bilo sudjeno da propadne ili da udje u ovakav joint venture. Flash ce ostati, FH nestati, ali to nije ni vazno jer je Adobe zabrijao nekim stvarno cudnim putem... :( |
Slazem se za Freehand i Fireworks. Ne valjaju nis.
|
ne bih se baš složio... brijem da bi bilo najbolje da vrate fireworks starim korijenima - daklen, crtanje samo u svrhu weba i da ga još bolje napumpaju html-om i flashom.
što se freehanda tiče - agreed (ali mislim da bi jedan kolega imao nešto za reći :) |
*GROAN*
Ko spomene Freehand jos jednom, nogom u zicugu!!! (Citaj - doci ce zli admin radit reda....) Sve je stvar preference, eto, ja pak vecinu stvari radim u Freehandu - cesto ga kunem i psujem, al svejedno nikad nisam preso u potpunosti na Illustrator (prvo nacrtam u fh-u, pa obradim u il-u, pa printam pdf) Joj, gotovo je s FH-om :( Paskostimaterzgrgmlj... |
Citiraj:
|
Dragi korisnici foruma, zbog gore izrecene drskosti Horza je upravo zaradio ban na 2 tjedna...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hehe...e svashta :clap: . Ajd barem cemo se malo odmorit od njega :p
|
Citiraj:
a je mi ovo demokracija... |
Citiraj:
|
Vis kak te ljudi vole :D