![]() |
Inovativna HlaĐenja GrafiČkih Kartica
1 privitaka
Evo moga sistema- pasivac na grafičkom čipu i naravno vent koji puše i hladni sve to :D :D :D Kakva vi imate hlađenja na grafuljama?
|
silencer=mother of silence.
tako da je ovaj tvoj vent duplo bucniji :D |
vidi SIG!
|
opet si nekoga obrukao, nemoj vishe. :D
da ne budem offtopic. imam ati 9550, napravio sam mali plexi case, i smjestio dva 80mm venta unutra. sve to stavljeno na jedan limich i stoji kao neka kartica ispod graficke. pushe u nju. i kartica nije ni mlaka, vec je hladna. cooleri su serijski. |
jos kad bi ja znao postat attachmente
skinuo sam s grafulje ono malo stanje od coolera, uzeo u ve-milu onaj najjeftiniji glacialtech slim cooler za 30-ak kn, skinuo vent srezao ga sa svake strane i pripasao na gpu. onda sam uzeo komad plexija 2-3mm debelog cca 10x10cm, napravio zareze da ga mogu upiknut u pci slot ispod grafe , an njem napravio rupu tocno ispod pasivnog dijela, gore zaserafio vent s goolera i to je to. grafa se clocka ko luda |
Citiraj:
|
1 privitaka
Evo i moje. veoma jednostavno. čeka da umjesto enera 120, dođe sharkoon 120 :)
|
|
|
Citiraj:
@atha; di nabavljas plexi? |
Moje je još uvijek najbolje :D Pasivac na grafi i vent od kejsa postavljen na 2 velika pasivca na dno kejsa i puše po grafi :clap: :clap: :clap:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobri su mi ovi Biohazard... |
ti si neki pametnjakovic a? jesi ih cuo??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vent na 220v posrami i vulcana na 7k rpma. Imam jednog industri 15cm papsta na 220v baš ga sutra spojim pa javim kak se čuje. :D |
Citiraj:
Uostalom tko ne voli... Jest da nekome nije na prvome mjestu,ali... |
Da ti nisi imo one power (39db) šarkone možda. Uopče mi nejde u glavu kak možeš čut nešto na 550-600rpma, to se čuje sa 2cm možda.
|
fleks na kolko taj industrijski papst radi?napon i struja?
|
Citiraj:
Dobro. Ako kazes da se ne cuju vjerujem ko sam sebi- ja sam ocito imao sa razvaljenim ležajevima : hitthewa : hitthewa |
Baš otvorih thread na ATI podforumu....:D
http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=19857 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne cuju se uopce. Najglasnija stvar je VGA Silencer i lagano mi dize zivac. |
1 privitaka
eeee gledajte ovu kombinaciju
X800XT PE: GPU : Vodeno by DR. Ice MEM: odozgor silencer 4 , odozdo pasivci + 80 mm vent stišan max. NO BUKA, MAX OC :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:54. |