![]() |
Muke po directX-u.. valjda..
LP svima!
ne znam jekl softverski ili hardverski, jel do igre il do cega pa nisam znao bas ni u koju temu stavit.. ukratko.. radi se o ati x1950 amd x2 3600+ 3 gb srot rama xp sto se dogadja - vozim rfacor i nakon koju minutu se igra zabrejka (kako koji put, neki put vozim pol sata, neki put 5 min).. gotovo uvijek se igra ugasi, neki put zna se i "odblokat", imao asm jos jednu instalaciju igre, probam dal se mozda igra zablesirala i igrao sam 2 sata mozda bez problema i onda pocelo glupiranje i tamo, s razlikom sto mi tamo kada se zatrokira igra i kada ju os ugasi izbaci error vezan uz neki dll directx9, neznam tocno.. probao sam richard burns (rbr) igra koja je negdje iz 2001 i tamo se na pocetku vozi rally school i sve oke, odvozim sve to bez problema, poslije kada sam krenuo vozit neki rally ops.. pusiona i tu.. zabrejka se, a onda se odbrejka, ali ekran ostane crn dok zvuk radi normalno i igra sama po sebi (osim sto je sve crno :) probao sam stavit rfacotr u directx8 i sve oke.. igrao sam satima.. nedavno smo igrali cod2 u lanu i sve oke.. pred koji dan sam igrao dao nekih 2 sata i sve oke.. ono sto sam pokusao je reinstall directa (pod reinstall mislim klik na setup) i stavio sam nesto starije catalyste 8 (prije su bili 9).. jel to do graficke koja rikava? do memorije mozda? dal je direct hardverska stavka? svaka pomoc dobro dosla.. |
imao slicnih problema na staroj 9600 pro... stalno mi se gasio monitor itd. rijesio sam problem tako sto sam stavio najstarije drivere na kojima je grafa radila...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:38. |