![]() |
Windows Media Player podrška za FLAC
Windowsi su 7 ultimate rtm
original WMP je donwgradean na 11 Jednom sam skinuo neki codec i WMP je vrtio flac format bez problema, sad mu se nesto sprdnulo i ne prepoznaje vise flac.. ja sam na novo pronaso neki codec, ali taj mi ne pomaze... Molio bi ako je netko upuceniji, sto da cinim sa WMP da opet vrti flac format? Hvala! |
Ne razumijem ljude koji se pate sa tim M$ poluproizvodom, i uopće sa playerima koji za sve trebaju codec. Uzmi Winamp za audio sadržaje, za skoro sve ostalo tu je VLC... Nikakva jebada sa codecima ne treba, sve štima out-of-the-box.
|
Imam winamp i nervira me , nemogu da ga smislim.. na ovo msa naviko imam i playliste... i nijem i rjesenje mjenjat player..
|
A šta te nervira na winampu?! Koristim 5.572 sa kernel streaming 3.63 pluginom, spojen mi je DAC na komp i koristim winamp. WINAMP
|
Kakve veze Winamp ima sa ičim u ovoj temi?
@Poggiali: zašto si downgradeao WMP? Vjerojatno baš u tome leži problem. Kad siluješ sistem, tu i tamo ti zna vratiti :) |
@ pop --- izgled samog sucelja mi nije na ruku, ne svidja mi se jednostavno, koji god skin da skinem ne pase mi, sve je i nekako sitnije, ako sam i probao povecavati izgubio bi na kvaliteti skina... bla bla... ne znam... nikad mi nije lego....
@doublev - radio sam downgrade, jerr mi se znalo sa originalnim desavati da se nakon nekog vremena koristenja smrzne.. uspori... treba mu pola sata da pocne svirati... radi u dva zasebna prozora ono now playing i media library... 11 mi je superiska u svemu tome... eto sve je radilo ko beba.. sad se sprtljalo iz cista mira valjda... ili su mozda neki codeci za Gom mogli gurnut prste u to :/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |