![]() |
oružja-igračke
klinac si je zazelio da ga naoruzam sa puskama,minobacacima,strojnicama,automatima,bojnim otrovima,samostrelima i slicno jer je u razredu manija igranja rata.
znam da ima u na-mi onih plasticnih puskica i slicnih gluposti,ali ja bi mu htio kupiti kopije sto vjernije originalu,od kvalitetne plastike,cak i od metala. zna li netko gdje u zg mogu kupiti takvo nesto?? :chears: |
airsoft?
|
Citiraj:
|
Ima na borovju ducan.....samo,.nisu bas jeftine "igračke" a ako cuje za kuglice moze slobodno sijati,uz ozljede,strah,prezir i 860 kuglica/min pod visokim tlakom :D
|
Ono ako mali nije bas pita da oce replike nema ih smisla kupovat. Dica ionako razbiju igracke, a ako razbiju nesto skupo bit ce im zao. Inace, airsoft je skup i moze se narucit s ebaya.
Edit: Trouble me je pristiga. Otprilike je 200$ za airsoft repliku m4 sta je malo previse ako uzmes u obzir da ce ostala dica imat puske iz sve po 8. |
skuzio sam da je skupo,prek 1000kn,mislim za te novce kupim haubicu 105mm,jos konzerviranu sa nekoliko granata,pa kad zagusti nek se ima....
|
Ak buš ga učil precizno gađanje nek vam meta bude ured ispod maksimirskog zapada :D
A gle,ima i onih,kako skupljih tako i jeftinijih replika oružja za airsoft,proguglaj par dućana online pa vidi.... |
Za Airsoft imas Hristo store u Zagrebu.
Ove jeftine replike po pazaru su bezveze, to se strga obicnom upotrebom nakon 200 kuglica. |
Airsoft replike pušaka su realne težine (u 99.9% slučajeva), klinac se može ozljedit i ako mu padne po nozi. Uz to će prestrašit učiteljicu koja će zvat policiju, a po zakonu je zabranjeno i prodavati i dati u ruke repliku maloljetniku. Kuglice koje lete i preko 450km/h izbiju i zub, oko da ne spominjem.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5432165_n.jpg |
ma, ja pogodio frenda u nos sa cca 20 cm udaljenosti, bili pijani i...... da. uglavnom, prezivio je :). imao gadnu ogrebotinu koja se kasnije pretvorila u lijepu krastu, ali nakon dva-tri tjedna nebi nikad rekao da je dobio kuglicu u nos.
autoru savjetujem da ne uzima airsoft oruzja, to nikako nije predvideno za dijete. da li ti se isplati riskirati da ti se mali pogodi u oko ili nekog pogodi u oko? cist' ne vjerujem da ti je mali stariji od 4-5 razreda osnovne, ako jest, koji se vrag igra rata? neka ganja cure :D. inace, replike minobacaca, haubice, bojni otrovi? wtf? daj malome neke pametne zanimacije kvragu............ nije da ti pametujem, ali pametujem :). |
javi se ak te zanima replika m16, tj m15a4 clasicc army, 1000 kn, bez baterije i punjača, jako malo korištena.
|
Imaš igračke za sitnu cijenu na ebairsoft, ne znam kakve su kvalitete za $13 :D
http://www.ebairsoft.com/toy-16-12-figure-c-85.html |
Citiraj:
nego, da ti pomognem, imao je jedan u Karlovcu koji je prodavao baš igračke. ja kupio malom od kuma AK-47. ok, je od plastike, i ima one zubčanike unutra i lastike kad stisneš okidač pa se čuje "wrrrrrrr....wrrrrrr". bio je 120kn. ajde budem vidio jel još ima pa ću ti javiti :D objasni mu da je to puška broj jedan dan danas :D |
Citiraj:
imas dolje sliku da ti je velika ko penkala :beer: |
Citiraj:
2G UZI Memory stick - za po doma TMC M18 Smoke Grenade B.B. Can Set x 1 - za po kvartu |
Pa sto vam ljutih travarica ...
BB gun. Ispucava plastične pelete opasne koliko i Jelc za mlade komade. Replike su manje / više realno - proporcionalno količini uloženog novca. Ima ih kod kramara za šaku kuna, ali i na Ebayu / isl. za veću cijenu. Međutim daju dobar odnos uloženo / dobiveno bez opasnosti da se djeca osakate ( uvjetno rećeno ). |
Citiraj:
nego bome se i meni ovo svidja http://www.hristo.hr/product_info.ph...6efeb9bd6da424 |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:57. |