PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Style XP (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=19757)

Izopaceni 14.04.2005. 21:48

Style XP

Skinem si program Style XP i promjenim bootscreen i kad restartam komp on pri bootanju ponudi dvije opcije da podignem Windows XP Professional i Windows XP Professional(bootscreen) i sad me zanima dal je to u redu i dal ce se vratit na staro kad iskljucim tu opciju?!

Veki-os 14.04.2005. 22:13

1 privitaka
Vjerojatno u ovome za boot trebaš izbrisati red od normalnog boota i ostaviti ovaj s drugim bootscreenom.Prije toga si backupiraj taj boot file,za svaki slučaj:D

Fleks 14.04.2005. 23:10

A da jednostavno isključiš "time to display lis of operating sistem"? :beer:

Veki-os 14.04.2005. 23:12

Citiraj:

Originally posted by Fleks
A što ak je obični bootscreen prvi po redu?:rolleyes:

Codiac 15.04.2005. 00:49

Citiraj:

Originally posted by Fleks
upravo tako

i ne nije defoltan screen prvi :)

Veki-os 15.04.2005. 00:58

Citiraj:

Originally posted by Codiac-
upravo tako

i ne nije defoltan screen prvi :)

A zašto ne bi to napravio kako treba,sredio uzrok toga nego ovakva gluposti radio:fuming:

Codiac 15.04.2005. 23:33

>>> zašto ne bi to napravio kako treba,sredio uzrok toga nego ovakva gluposti radio<<<

Decko o cemu ti pricas ? ja mu kazem samo neka iskljuci time to display operating system i to je to

A ti mu kazes da pobrise cjeli STRING koji ako jednog dana uninstala style xp ce mu TREBATI jer se win nece dici...

Kuzis ovako je najbolje i najbezbolnije, koristim style xp vec jedno 2 god i ovako je najbolje .

Fleks 15.04.2005. 23:40

Ja sito sam ih rabio pun k**** dugo. Sad sam na window blindsima. Napravio ovo kaj smo ti ja i codiac rekli. :beer:

Veki-os 15.04.2005. 23:42

Citiraj:

Originally posted by Codiac-
>>> zašto ne bi to napravio kako treba,sredio uzrok toga nego ovakva gluposti radio<<<

Decko o cemu ti pricas ? ja mu kazem samo neka iskljuci time to display operating system i to je to

A ti mu kazes da pobrise cjeli STRING koji ako jednog dana uninstala style xp ce mu TREBATI jer se win nece dici...

Kuzis ovako je najbolje i najbezbolnije, koristim style xp vec jedno 2 god i ovako je najbolje .

Stariji sam od tebe pa malo pripazi kako mi se obračaš,valjda te kod kuče nisu učili kulturi..:rolleyes:
Jel ne može sejvat taj boot.ini file negdje kao backup pa ga kasnije vratiti.A uostalom boli me k***c što če napraviti,kako god napravi,dobro je.

tor 16.04.2005. 10:23

Ajde, polako. Nema potrebe za prepucavanjem.:smoke:

niksy 16.04.2005. 16:11

Ja koristim BootSkin za takve stvari :)...

BladeRunner 16.04.2005. 19:30

Citiraj:

Originally posted by niksy
Ja koristim BootSkin za takve stvari :)...
good for you x3

niksy 17.04.2005. 00:42

Sorry, nije bilo namjerno, nije mi htjelo prvi puta, pa drugi i treci, pa sam pomislio da nema postova.

Jos jednom sorry, neka admini pobrisu ova dva zadnja.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:58.