![]() |
Sol u foticu
Utopio sam fotic u moru :(
Za divno cudo radi normalno osim sto puca flash totalno random kad ga ukljucim (flash). Nisam ga jos otvorio ali voda je vec definitivno isparila tako da vjerojatno sol radi probleme. Cime bi to bilo pametno ocistiti kad ga rastavim? Alkohol li nesto drugo? |
Probaj resetirati fotić.Ja neznam točno kako se to radi, mislim da ima u uputstvima. Meni je stalno "pucao" također dok je uključen flash. Posudio ga bzvz legici nju je to nerviralo i resetirala ga je i od tada sve radi normalno.
|
Iako bi se stvar možda mogla riješiti nekim master resetom kao što sugerira TomG moj savjet ti je da ga svakako rastaviš i dobro pobrišeš s alkoholom jer se ipak radi o moru a sol je dosta agresivna :zdero:
|
Citiraj:
|
Ovisi koji je fotic, ali reset ti je vecinom pod settings. Sto se tice flasha, imo sam slicni problem nakon utapanja, samo sto u mojem slucaju flash nije radio. Ali je proradio nakon reseta.
|
Hvala na odgovorima, kolega s posla mi je predlozio da koristim destiliranu vodu umjesto alkohola tako da cu jos oko toga malo prosnjofat a reset cu definitivno potrazit u opcijama pa javim rezultat :D
|
Citiraj:
da njome očistiš fotić ,ako ti se opet dogodi nešto slično s fotićem (vrijedi za mobitele i sl aparaturu) izvadi mu bateriju umotaj ga u jedan sloj toalet papira i stavi ga u rižu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:43. |