![]() |
Preporuka za tipkovnicu
Frend traži tipkovnicu, čim ljepšu, uvjet da je crna, treba za ured, znači ljepota je bitna , uvjet bi bio da ima one tipke niskog hoda kao na laptopu, help wanted
|
crna teško... crno-srebrna - logitech ultrax flat.
|
Citiraj:
|
BenQ X-Touch A800 Internet slim keyboard, HR, PS2
a ova 85kn u vemilu valja šta? |
ne bih znal... treba probat na licu mjesta.
|
Coolermaster Q ALLOY nemoras traziti dalje best of best :)
ja ju vidio opipao i zaljubio se, i sada ljepo tilta pod prstima. Opis: srebreni aluminij okolo crne tipke niskog hoda (imho puno bolja od ultraX) |
Logitech UltraX.
Ne uzimaj one benq,codegen i ostale takve tipkovnice jer su jako nekvalitetne, barem ove sa flat tipkama (govorim iz iskustva) Na Logitecha dobivas i 3 godine garancije, a nije skupa (mislim da je oko 180kn u vemilu) |
Citiraj:
|
Ova codegenova aluminijska je isto odlicna.
Malo je skuplja od ultrax, ali ipak je to aluminij. Dakle ovisi volis li vise plastiku ili metal, izaberes li bilo koju od ove dvije neces pogrijesiti. |
Citiraj:
|
Ja sam sebi kupio Logitech Deluxe Y-Su61.
Crna tipkovnica, ugodne tipke i samo 65Kn u Ventexu. Tako je povoljna jer je izasao novi model te nema one dodatne multimedija (i/il slicne) tipke pa ako ti doticne netrebaju (ja sam ih na staroj u 2 godine mozda 2-3 put koristio) tesko da ces naci bolji omjer ulozeno/dobiveno. |
ako frend ima (i voljan je dati) para, uzmi coolermastera. no kod njega mi se ne svidja sto je cinimise ž skroz gore desno, a backspace je odrezan da bi se ž ugurao.
ako pak volis experimentirat, uzmi codegena:) evo ja imam crnu tipk sa kratkim hodom, nema ALU dijelova, i odlicno sluzi vec skoro godinu dana. cijena je ONDA bila nekih 30ak kn :p |
Možda netko zna gdje bi mogao kupiti Logitech MX Cordless Desktop for plavozubi (tipkovnica i miš MX 900)?
Iskustva ili mišljenja za navedeno? |
miato wrong :D ima ž iznad entera i ima normalan bakspejs :D
kazem ti ja sam uzeo ultra x i krenuo prema blagajni i vidio q alloy od COOLERMASTERA ne codegena :D i zaljubio se puno bolji filing daje od plastike ... eto probaj pa ces vidjeti |
Citiraj:
jel onda mozda da home, page, end i ta cijela grupacija tipki je ful smanjena? ;) |
miato wrong again :D pause/break , scroll lock , del i prt scrn su smanjeni :D
ali imho dobro joj stoje :D |
Citiraj:
vjerujem da nakon malo navikavanja bi mi se i to svidjelo... al priznaj, malo je neprakticno s noktom stiskat del tipku ;) |
pa neznam meni se nesvidja jedino to sto su F tipke malo manje ali mi se svidja sto je del u najgornjem ljevom kutu jer ga brze nadjes :D
I tipke koje su smanjene su iste velicine ko one na laptopu. A neznam moras probati da bi vidio ja ti kazem uzeo sam ultra x i vratio ju i uzeo ovu . |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:12. |