![]() |
MSI garancija u Hrvatskoj pala sa 3g na 2g
i tako dragi clanovi foruma moram donjeti prvi losu vijest da je MSI u hrvatkskoj spustio svoju hvaljenu garanciju od 3 godine na 2 godine,tako i sirom balkana.
Razlozi su kako sam saznao od covjeka iz ADMa gomila vracene robe u tom roku,znaci uvoznik microline od 1.9.2010 spusta na sve MSI proizvode garanciju sa 3g na 2... |
Sad vise nemamo niti jedne ploče sa garancijom dužom od 2 godine :(
Dobro da na ovoj mojoj ima 3 godine garancije, ovo vrijedi za sve ploče kupljene od 1.9. pretpostavljam? |
Meni to ne znači baš nešto puno jer ionako ni jedna grafa kod mene ne bude ni godinu dana :D
A što se tiče MSI-ja, to i dalje ostaje brand kartica sa kvalitetnim hladnjacima, dobrim dizajnom i solidnim cijenama i još uvijek će mi biti opcija kod kupovine. |
pa ok, vise manje sve "veliki" proizvodjaci daju samo 2 god jamstva, nam balkancima :)
|
Iako doticnoj firmi (MSI-u, ne ADM-u :)) mozda to nije bio jedini argument (valjda su smatrali da kvaliteta njihovih proizvoda to zasluzuje) za nesto vece cijene od konkurencije (osim "bezobrazno" skupog ASUS-a), sad nemaju ni njega. Nadam za njihovo dobro, da ce sad spustit cijene na razinu ostatka drustva. Tako da kupci ponesto iz ponude MSI-ija ipak i kupe, ako nista drugo onda barem po kljucu dobavljivosti u njihovoj sredini (zna se i u njih nac ok proizvoda s dobrim omjerom cijena/performanse) - sve ovo sam lamentirao temeljem duzeg niza godina i kupovine raznog hardwarea/brandova, od MSI-ija nikad nista nisam kupio - npr. VGA/MBO/Laptop...
|
Jos jedan dokaz gdje zavrsavaju losiji primjerci i serije...
|
svi slabiji primjerci dolaze u hr
ipak je bolje platit nešto više za asus,gigabyte i poznatije firme nego ove msi i asrock |
Citiraj:
o cemu ti pricas molim te? kakvi slabiji primjerci? sami smo si krivi sto je takav priznati i kvalitetan brand kod nas smanjio svoju garanciju,da je gigabyte tako kvalitetan kao MSI(nepoznati LOL) davali bi i oni vani 3godine,msi je samo na prostorima balkana ukinuo 3 godine,u EU su i dalje 3 godine... vidi se da nisi informiran pa trkeljas o tome kako je asrock i msi los? onda je sigurno i Evga i Foxconn i ECS los jer ih nema kod nas za kupit? daj molim te prije se informiraj pa onda napisi... |
koliko znam gigabyte je dosta jači od msi na području matičnih ploča
a jedan od glavnih ciljeva tvrtke gigabyte je postati vodeći proizvođač po pitanju matičnih ploča foxconn je također postao loš,imaš na pcekspertu testove gdje su te matične slabo ocjenjene a cijene su im svejedno visoke |
šteta zbog sad popularnih cyclon gtx-ica
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ili seriju sa dosta razdrkanih zujavih ventova zbog lose isporuke... To ionako ide balkancima koji tvrde da je buka subjektivna... O tome sam pricao, ne o tome koji je brand bolji... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:27. |