PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   MSI garancija u Hrvatskoj pala sa 3g na 2g (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=196741)

Shaka111 30.08.2010. 16:48

MSI garancija u Hrvatskoj pala sa 3g na 2g

i tako dragi clanovi foruma moram donjeti prvi losu vijest da je MSI u hrvatkskoj spustio svoju hvaljenu garanciju od 3 godine na 2 godine,tako i sirom balkana.

Razlozi su kako sam saznao od covjeka iz ADMa gomila vracene robe u tom roku,znaci uvoznik microline od 1.9.2010 spusta na sve MSI proizvode garanciju sa 3g na 2...

fran123456 30.08.2010. 16:50

Sad vise nemamo niti jedne ploče sa garancijom dužom od 2 godine :(

Dobro da na ovoj mojoj ima 3 godine garancije, ovo vrijedi za sve ploče kupljene od 1.9. pretpostavljam?

Doink the Clown 30.08.2010. 16:54

Meni to ne znači baš nešto puno jer ionako ni jedna grafa kod mene ne bude ni godinu dana :D
A što se tiče MSI-ja, to i dalje ostaje brand kartica sa kvalitetnim hladnjacima, dobrim dizajnom i solidnim cijenama i još uvijek će mi biti opcija kod kupovine.

nathan.fake 30.08.2010. 17:01

pa ok, vise manje sve "veliki" proizvodjaci daju samo 2 god jamstva, nam balkancima :)

Drvoje 30.08.2010. 17:07

Iako doticnoj firmi (MSI-u, ne ADM-u :)) mozda to nije bio jedini argument (valjda su smatrali da kvaliteta njihovih proizvoda to zasluzuje) za nesto vece cijene od konkurencije (osim "bezobrazno" skupog ASUS-a), sad nemaju ni njega. Nadam za njihovo dobro, da ce sad spustit cijene na razinu ostatka drustva. Tako da kupci ponesto iz ponude MSI-ija ipak i kupe, ako nista drugo onda barem po kljucu dobavljivosti u njihovoj sredini (zna se i u njih nac ok proizvoda s dobrim omjerom cijena/performanse) - sve ovo sam lamentirao temeljem duzeg niza godina i kupovine raznog hardwarea/brandova, od MSI-ija nikad nista nisam kupio - npr. VGA/MBO/Laptop...

Alfa_R 30.08.2010. 23:21

Jos jedan dokaz gdje zavrsavaju losiji primjerci i serije...

m4x 31.08.2010. 07:46

svi slabiji primjerci dolaze u hr

ipak je bolje platit nešto više za asus,gigabyte i poznatije firme nego ove msi i asrock

Shaka111 31.08.2010. 09:10

Citiraj:

Autor m4x (Post 1719159)
svi slabiji primjerci dolaze u hr

ipak je bolje platit nešto više za asus,gigabyte i poznatije firme nego ove msi i asrock

o cemu ti pricas molim te?

kakvi slabiji primjerci? sami smo si krivi sto je takav priznati i kvalitetan brand kod nas smanjio svoju garanciju,da je gigabyte tako kvalitetan kao MSI(nepoznati LOL) davali bi i oni vani 3godine,msi je samo na prostorima balkana ukinuo 3 godine,u EU su i dalje 3 godine...

vidi se da nisi informiran pa trkeljas o tome kako je asrock i msi los? onda je sigurno i Evga i Foxconn i ECS los jer ih nema kod nas za kupit? daj molim te prije se informiraj pa onda napisi...

m4x 31.08.2010. 09:53

koliko znam gigabyte je dosta jači od msi na području matičnih ploča
a jedan od glavnih ciljeva tvrtke gigabyte je postati vodeći proizvođač po pitanju matičnih ploča

foxconn je također postao loš,imaš na pcekspertu testove gdje su te matične slabo ocjenjene a cijene su im svejedno visoke

RazerBlood 31.08.2010. 09:59

šteta zbog sad popularnih cyclon gtx-ica

Router 31.08.2010. 10:19

Citiraj:

Autor m4x (Post 1719232)
koliko znam gigabyte je dosta jači od msi na području matičnih ploča
a jedan od glavnih ciljeva tvrtke gigabyte je postati vodeći proizvođač po pitanju matičnih ploča

foxconn je također postao loš,imaš na pcekspertu testove gdje su te matične slabo ocjenjene a cijene su im svejedno visoke

pa skoro svakom globalnom igracu je to cilj ... a globalno Msi nije nista manji od Gigabytea.

Alfa_R 31.08.2010. 19:45

Citiraj:

Autor Shaka111 (Post 1719206)
o cemu ti pricas molim te?

kakvi slabiji primjerci?

Imas seriju kartica sa vecom sansom krepavanja, di ces je poslati.. tamo gdje dajes 3 y ili tamo gdje dajes 2 g.
Ili seriju sa dosta razdrkanih zujavih ventova zbog lose isporuke...
To ionako ide balkancima koji tvrde da je buka subjektivna...

O tome sam pricao, ne o tome koji je brand bolji...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:27.