![]() |
Ima li tko u OS ploču koja prima RAMBUS memoriju?
Za pocetak isprike modovima ako sam fulao, a dogadja se. :beer:
Uglavnom. Imam 4 plocice po 256 MB rambusa, 800 Mhz. I nemam gdje to isprobati, pa bih volio ako tko moze i ima koju takvu konfiguraciju, a da je iz OS, samo da isprobamo dali to radi. Dogovorimo se za neko pivo ili nesto :D :fala: |
UP
A moze i ako netko ima 4 plocice tog rama, pa da probam na jednoj svojoj ploci. OT: A jeste mi isetali temu, neznate ni vi gdje ju postaviti :) |
ta memorija koliko me pamćenej služi inace je radila samo u paru. A ploču ćeš malo teže naći jer je ta memorija bila kratkog vijeka u prodaji.
|
možda imam ja... samo nisam siguran da je to rambus :)
imam jednog p4 1.5Ghz sa opaljenim ramima.... mislim da su rambus :) imaju 2 ploćice ... mislim da su od 256Mb i 2 prazne koje idu u ostale slotove. |
@knocker
sve ja znam o toj memoriji, nis se ti nesekiraj a plocu imam, sa 2* PIII 1GHz, pa bih to htio upogoniti u jednom servercicu :) Eto, javio sam se Tuni, ali jos uvijek mi se mozete javiti tu ili na PM, pa da dogovorimo probu. |
Imam i ja neku kantu sa uparenim buffered ramovima, ne znam jel rambus ili ne. Provjerit ću jer možda je zato što ima 2 puna i 2 prazna keksa.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:46. |