![]() |
ZM-NB47J tanjepi...
Vi koji ste ga montirali molim vas recite mi da li dno hladnjaka prekriva cijeli čip (KT333) ili ostanje sa strana nepokriveno jerbo mi se cini nekako dosta usko dno.
Zahvaljujem. |
Nemas brige, normalno je da malo ostane nepokrivenog ali to nek te ne brine, obavlja on svoj posao jako dobro tamo na sredini ;)
|
jel to onaj plavi? ak da, onda da :D
i meni ne pokriva cijeli chipset, al odlicno hladi |
gle ja njime ocim sto hladim NB, hladim njime pasivno i Quadro DCC / G3Ti 200 :D i hladi kako treba a ne pokriva svih 100% GPUa (oko 80%, fali po 10% sa svake bočne strane). Mislim je da je do 3 PCI slota ali bože moj 1 mi ne treba, kao ni drugi :D
|
Ne svidja mi se to, mora mi biti cijeli čip prekriven. :)
Nego oni u Zalmanu ili imaju losa ravnala pa krivo mjere ili ne znam koji im je racku jerbo sam kupio i ovaj neki kit za hladiti memoriju graficke (GF4 Ti 4200 čipovi, ne BGA) i opet sa svake strane ostane po milimetar. :D |
Uvjerenja sam da ti pasivci za memoriju niš ne dodaju, samo estetski dojam. Jedan vent 120mm na 500-1000rpm na kant bi bolje odradio svoj posao.
|
Ja sam uvjeren da hoce jerbo sam imao ovu Ti 4200 128 MB od Gainwarda u otvorenom kucistu na stolu pa sam joj tu i tamo "dirao" memoriju - skoro pa vrelo. :(
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:40. |