![]() |
Koji driveri na nf2 chipset?
instaliram winxp na abit nf7-s v2.0
1. postoji li neka verzija drivera za nforce2 koja "glasi" kao najbolja/najstabilnija.... 2. da li koristiti windows IDE drivere od XPa ili od nvidie? |
Mislim da je ovo najbolje rjesenje:
http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_5.10 Sto se IDE drivera tice, probaj NV. Ako bude problema, zamijeni ga Microsoftovim i t to je to... |
Meni osobno na NF7 ver.4.27 daju oko 10% bolje rezultate u benčmarcima nego 5.10. E sad, ako to znači "bolji" driveri, uputi se na guru3d.com.
Ta nVidia, pišu drivere samo za aktualne proizvode, čim izađe novi čipset, prestanu pisat drivere za stariji. Sad je diskutabilno pitanje: dal su driveri dovedeni do neke pristojne mjere da ispravljaju sve hardverske bugove ili proizvođač više ne želi pisati drivere za hardver koji više nije u prodaji, nego samo smrlja nešto bezveze??? |
4.27 i bolji.
ubiti 4.27 je riješeno dosta bugova i ima najbolje perfe. na a7n8x-ici zvuk bi u nekim igrama popizdia sa prijašnjim driverima od 4.24. |
Citiraj:
Od kada vam datira MS IDE driver na WinXP? CP, System, Device MAnager, IDE..... pa tamo na properties pa driver information. |
Jel mi može netko dati link za 4.27 drivere?
|
Novi nforce 6.39 WHQL driveri skriveni negdje na nvidijinom ftpu... ;) ftp://download.nvidia.com/Windows/nF...QL_english.exe
|
Ja imam sad te 5.10 i dobri su mi. Ne koristim NV IDE drivere jer su sranje.
IDE driveri su od 1.7.2001 ... |
Citiraj:
Code:
This nForce Win2K/XP driver package is for CK804 A02/A03 and contains the below components: |
Mislim da je 6.39 prva verzija napravljena posebno za NF4, tako da nema smisla stavljati ni na NF3, a kamo li NF2.
Zato niti nema GART. |
Citiraj:
|
Ma nitko nije rekao da nece raditi - radi i meni, ali je optimiziran za NF4.
|
naravno...:)
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |