![]() |
8RDA+ "feature"?
Ic alajv! Dakle ovo sranje D-1 POST CODES se u menjualu zove... ovo di nekad pise FF sada su poceli brojevi pisati... na ploci dole desno - svijetli crveno :D. To pokazuje temperaturu procesora ili sam ja lud? Definitivno pokazuje temperaturu procesora a ja to vidim kroz prozor - cool.
Ovo sam morao podijeliti sa nekim nemojte se jedit. Je li se moze ovo nastelit da pokazuje druge stvari mozda? Ajde, hvala. :beer: |
Re: 8RDA+ "feature"?
Citiraj:
|
Errr, imao sam 8RDA+ i cijelo vrijeme je pisalo FF tijekom rada, nikakve brojke. Jesi ziher da imaš original BIOS, da sve radi i da nisi instalirao neki program za igranje sa LED dijagnostikom? Mislim, nabadam, možda ti nešto nije u redu sa pločom...ne znam.
|
To je greška na ploči. Nikakva temperatura. Valjda bi znao za to?
Očisti ploču kistom 60. Samo nebo zna što joj je. |
AAAAAAAA! Nisam lud 100%.
Kada imam upaljen USMD - ovaj EPoX-ov program za dijagnostiku na LED-icama prikazuje istu temperaturu kao sto u Windowsima pokazuje USMD. Kada iskljucim program, ostane zadnja temperatura iz programa na LED-icama. |
Moze se nastimat da ti pokazuje sta god hoces preko Motherboard Monitora.
|
nisam znao da postoji taj fičur. jedino sto mi i nije prakticno naginjati se sa stolice da ocitam na maticnoj koja je temp proca :D
|
Citiraj:
|
Evo iskopao sam link. Za sve Epoxo-ljupce
link |
Imao sam tu opciju i na staroj 8KHA+, pokazivala je uredno temperaturu proca samo je trebalo par preinaka u MB monitoru.
|
:D eee USMD beta 3.0 ima ispis temp na p80 diagnostici, nije bug, jako zgodna funkcija inace komatoznog alata za nadziranje nasih epoxica...
|
Il' neka odlemi display, nalemi duze zice do displeya koji opet nalijepi na monitor u donji desni kut ispod sata:)
Citiraj:
|
jel to znaci da i na mojoj 8rda3g vrijedi taj fičur...??
ne da mi se sad to kemijat...:D |
skini sa epoxovih strainca USMD 3 i prati sta pise u njemu pod cpu temp i sta pise na debug ledu trebalo biti isto...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo pogledo sam u komp i fakat prikazuje temp proca na led dijagnostici, a nisam nista dirao, valjda je tak po defaultu...:beer:
e, da, jos prije sam instalirao USMD... |
Ima ti u USMD-u pod Setup -> Report the CPU temperature to P80.
To je to. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:06. |