![]() |
Pronadjena Nokia 6710 Navigator
Danas u ZGu, u utrinama sam pronasao navedenu nokiu, do podataka vlasnika ne mogu jer nemam pin, a imenik mu je ocito na kartici...
Ak znate nekoga da ju je izgubio javite mi na PM.. |
Pohvalna gesta, nadam se da ce informacija doci do pravog vlasnika.
|
Svaka čast, mislim da bi 99% ljudi se radovalo novoj nokiji. respect
|
Pohvalno, nema šta. E, da je više takvih u Hrvatskoj (barem da ih ima na vlasti :D), bilo bi normalno živjet ovdje.
Izvadi karticu, stavi svoju pa nazovi nekog s imenika. Vjerojatno ima broj tipa: žena, cura, mama, doma, posao ili tako nešt. |
Uz malo sreće je vlasnik (ako ga nađeš) barem upola pošten kao ti. Znam jednog lika koji je pijan izgubio mob i da bi mu murija pomogla, prijavio je kao da je ukraden. Totalno pederski potez. Ako ga je netko našao, biti će otpužen za krađu ako ne dokaže drukčije. Ne znam kako je to završilo no nije mi se svidjelo
|
Nazovi operatera sa te kartice i reci da si našao i neka oni kontaktiraju vlasnika, tako sam ja i odmah su ga našli.
|
provjeri ako je mob iz t-mobila ili vipa,jer oni imaju uveden serijski broj mobitela pod imenom i prezimenom,pogotovo ako je uzet na pretplatu..
edit: evo gnjepar me prestiga |
evo javio mi se prijatelj od vlasnika, cuo se sa vlasnikom i danas ce doci po mob..
moderatori mogu zakljucat temu.. hvala svima na savjetima |
Ostavit cu otkljucano dok ne javis da li si za svoj dobar čin bio nagrađen i nečim konkretnijim od Hvala :)
|
Stari, svaka ti čast! Malo je ljudi koji bi to napravili.
@Router: Ovo je Hrvatska. Nagrađeni dobiju batine i robiju. :D |
Hhahaha, znam gdje smo i uvjerio sam se jednom, zato se i divim ovakvom činu jer ne bi više ikad vratio nešto nađeno :) Pa zato me i zanima, naravno ne ocekujem da covjek kaze Dobio sam xxx kuna, nego ak bude u prilici samo informacija da li ce i sljedeci put vratiti ili ce se i on uvjeriti nazalost kakvih ljudi ima.
|
ma to je od nekog mulca mob 100%
|
Citiraj:
|
ovo prvo :)
|
evo me... lik mi htio dati para al mi bilo glupo uzimat, pa mi uvalio jedan cijeli domaci paski sir i 5L karnistar crnog domaceg vina.. to mu roditelji rade na otoku pa ima.... e, to nisam odbio...:chears::chears:
|
Bas mi je drago da se dobro dobrim vrati :)
|
Svaka čast, ovo se neviđa kod nas!
|
ovo je za svaku pohvalu.... a i dobro si jos prosao :D
|
Pohvalni potez od tebe, a bome i od mulca :D
|
Citiraj:
|
Os prodat sir? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:46. |