![]() |
LCD TFT 7" monitor u autu+laptop
evo frend je kupio neki lcd display za auto i sad bi mi htjeli sa laptopom spojit to preko svideo izlaza na laptopu ali nikako nemozemo dibiti cistu sliku,jel to zbog prevelike rezolucije?najmanje sta mozemo stavit je 800X600 a mislim da display podrzava nekih 240x??? pa sad je pitanje onda kako smanjiti rezu na manju?ili je problem u necemu drugom?hvala i pozdrav
|
Pa naravno da je zbog reze...Prevelika reza na laptpopu (800x600), ako taj dsply to ne podržava jebiga...neznam kako bi mogao smanjiti rezu, pogotovo na 240x...To ovisi o grafičkoj u laptopu.
|
grafa je 5700go,a ne zelim na laptopu smanjit rezu vec na ovom displayu:)pa sad nas to malo hebe
|
Ma znam, to ti i govorim (izlasni signal sa laptopa na dsply), ne reza na samom laptopu...
|
nasli smo kak smanjit rezu,na cak 320x??? ali opet malo hebe neki kontrast:(
|
? i kako?
|
e sad imamo opet problem,slika na televizoru je crno bijela?nema boje uopce!sta sad?
|
neznam kak je to uspio jer ja sam na kompu a on mi vice jer otvoren je prozor pa tak ja pisem:)al sad smo probali na tv spojit i crno bijela sliak je,na PAL smo stavili
|
Ček, a prije je bila slika u boji? fuf, nešto ste sprčkali.
|
nije bil oslike u boji uopce,imamo onaj kompozitni kabel ali sa 4 pina,a negdje su rekli da treba 7 pinova bit
|
probaj zamijenit kabel.
meni je konkretno sa SVHS kabelom kojeg sam dobio uz graficku bila crno bijela slika, a onda sam nabavio neki jeftini i boja je dosla :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:22. |