![]() |
hp nx7300 ekran treperi
Ovako,
cijeli dan googlam i isprobavam, ali ništa. ekran povremeno titra ilitiga flicker i to totalno nervira. e sad... kad stavim standard vga driver to se ne dešava, ali onda neam aero itd... čim se instalira intelov 945 driver ekran poludi... sustav je 7 32-bit. freshly install, win update itd... pročitao sam negdje da je vjerojatno nešto s memorijom, ali nikako da nadođem gdje su postavke za to. negdje sam vidio i da se izbriše neki key u registru, ali ga kod mene nigdje nema... jel imao netko ovakav problem? |
Po onome što govoriš, bit će da je do drivera. Kako je u pitanju stariji laptop, uvjeren sam da Win7 već ima ugrađen driver za njega i da ti nije potreban. Uostalom, Win7 lako skine potreban driver putem Windows Update servisa.
Probaj staviti XP ako to ne fukcionira. |
problem i nastane kad win7 skine driver s updatea...
ima li nekakav tweak tool da određiva koliko share memorije ide, jer one standardne postavke od intela to nigdje nemaju, samo neke jednostavne gluposti... |
Integrirana grafa sama uzima meorije koliko joj treba i tu ne možeš ništa naštimavati.
Koje drivere koristiš? Jesi probao neki drugi OS? |
na xp-u je bilo isto...
pokušao sam drivere od win7, one s win7 update-a, s intelove stranice, jedino s ovim standard vga driver ne treperi, ali je naravno na 8-bit, bez dijeljene memorije i otalih čuda... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:52. |