![]() |
OC Durona 1.3
imam ovaj proc na A7N8X-X i dignem mu množitelj sa(def 13.0)
na 14.0 i externu freqv ostavim na 100, bios boota dode u windowse pokrenem everest home edition i još neke fore i svugdje piše da je i dalje na 1300? zašto to |
zaključan množitelj :D
meni na palominu ni ne boot-a kad to napravim. |
ni meni ne boota ak stavim neki veći monožitelj ili dignem previše EXT.Freqv.
dobro,hvala,glavno da znam da se ne da OC. |
Ma ne vrijedi taj duron 1.3 overclockirati.
Najvise sto sam vidio na zracnom hladenju je 1.5GHz. Tako da nije bas overclocking-friendly :D Ali uvijek vrijedi pokusati |
JVC HX-Z10 mnozitelj ti je zakljucan, ali nije i fsb... :) tog durona sam ja natjerao na 1.7 GHz-a.... (sa NF7, ddr 400 :)) :clap:
|
1.7 :p
|
da samo 1,7 :burn:
|
A hladnjak Igloo 5000 Liquid Nitrogen Powered
:D :D :D |
Moj 1300 je dosao sa otkljucanim mnoziteljem pa sam ga onako reda radi puknuo na 1600 vise nisam niti probavao tako stoji i dan danas. Kuler sam neki Igloooooo od 30-ak kuna metnuo gore. Vjerujem kada bi se malo poigrao da bi to islo "u nebesa". Ili mozda ne. :D
|
Citiraj:
ipak ova druga opcija ili mozda ne :) :) :) :) p.s. odg. na predhodni post... pa nisam ga hladio bas nekim posebnim coolerom... hladjen je ovim koji ja imam :) nije isao preko 55 °C :) :) :D |
Na svom pokojnom sam otključao množitelj i išao je na 1.6Ghz s 400FSB
|
Hmm...
Znaci moze i good old duron na vise od 1.6. Svaka cast. Kad sam kod lege probao dizati nije htio vise od 1490 pa da mu neznam sta radis. |
Citiraj:
|
Dobro, dobro 200x2 :o
|
znači- stavim množitelja na 6-7 sa freqv na 200?
dal će to štimat ak je množitelj zaključan? |
Olovku u ruke, fino otkljucas multi povlacenjem 4 crtice u nizu L2 tipa ovog => I I I I i stavljas si kombinaciju koju zelis pa ces vidjet gdje mu je kraj, nadam se ne doslovno :D
|
Ak je zaključan naravno da neće.
Probaj s olovkom spojit L1. http://www.pacs-portal.co.uk/Compute.../unlocking.jpg |
Citiraj:
|
|
oprostite,ali ništa ne kužim,
di je taj L1 a di L2 o su valjda one 'kockice' iznad ispod i ljevo od onogg glavnog(neznam kak se zove)? ova stranica mi nije jasna? nema durona... |
Ispricavam se, krivi link.
Evo ovaj http://www.ocinside.de/html/main_workshop.html Odes na AMD socket A guides i imas link za AXP/Morgan painting howto. |
Citiraj:
|
ok budem za weekend probo razmontirat i spojit L1....
spajam svih 8 točkica together ili svake dvije sa svake dvije ili 4 sa 4? he,ali ni ovaj link mi nije baš naj jasniji kad kaže da se nožem treba rezat neke bridgeove? |
Imaš ih 8 u parovima po 2. Spajaš dva po dva paralelno tako da ti na kraju izgleda kao ||||
|
okej, budem probao.
|
Citiraj:
|
Tamo ti je objasnjeno kako trebas spajati te mostice ili kako ih prekinuti. Na starim duronima mozes samo sa olovkom spojiti don se kod novih moras malo vise pomuciti sa vodljivim srebrnim lakom.
|
e kad nabavim taj srebrni lak javit cu vam se, i odma napisati jer imam novi proc, ili ovog sadasnjeg durona :) :) :) :)
|
mislim da sam se dogovorio, oko zamjene Durona za 2400+ throughbread, naravno,uz nadoplatu, pa onda neću ništa prčkat, da ne sjebem,ali svaka vam čast kaj ste uskočili:beer:
|
Nemreš niš procu napravit osim ako krivo spojiš skurit ćeš "mostiće" i proc će zauvijek biti zaključan, al za to moraš biti biser. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:31. |