![]() |
(riješeno) Desktop mi je otišao jer sam izbrisala neke programe
Budući da moj prvi post nije bio dobar, pokušat ću sada u detalje.
Imam problema sa zaslonom,jer sam micajući programe koji mi ne trebaju makla i taj jedan. Ako se ne varam bio je 'ATI'. E sad, cijeli zaslon mi se ' raširio' i katastrofa je :S Pokušala sam opet instalirati online,al bezuspješno. koristim windows xp professional verzija 2002 :S uglavnom uključila sam ono da se može vidjeti konfiguracija. Nadam se da ćete mi pomoći. ako još nešto trebam napisati, recite ! :) |
Intel (R)Pentium (R) Dual CPU
E2200 @ 2.20 GHz 2,21 GHz,1 00 GB of RAM Physical Address Extension valjda sam sad poomogla :S |
Konfiguraciju TI moraš upisat, znači sve dijelove kompa, nije ju dovoljno samo uključit u postavkama.
Ali pošto sigurno ne znaš komponente onda klikni ovdje >> Link. Skini taj program i klikni na Speccy.exe u tom fajlu, on će ti pokazati konfiguraciju, prepiši ju u 'Moj komp', ili barem ovdje napiši šta ti napiše pod 'Graphics'... |
Name : On
Current resolution :1152 x 864 pixel Work resolution : 1152x 834 pixel State : enabled,primary monitor width : 1152 monitor height : 864 monitor BPP : 32 bits per pixel monitor frequency : 1Hz Device : \\.\DISPLAY1 Promjenila sam rezoluciju i smanjila se al to opet nije kako je prije bilo :S Opet je čudno. |
Skini ATI catalyst i instaliraj.
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=〈=us&rev=10.7&ostype=Windows%20XP%20-%20Professional/Home Poslije si poštelaj rezoluciju i ostalo. |
Hvala ti,pokušat ću s tim :)
|
Izbrisala si drivere od graficke, samo napravi sto ti je kolega [GOW]Nec napisao i to je to :)
|
Uspjelo je !!!!!!!!!!!
HVALA VAM NAJLJEPŠA :) Pomogli ste ovoj balavici :) <3 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:48. |