![]() |
ISKON adsl reklama
|
LOL spot & nozevi! hehe
|
kako je ovo zaaaaaakon!
eeeee umro sam !!! svaka im dala! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
Citiraj:
|
Baš sam ga danas u školi skinuo i pogledo. E umro sam :clap: :clap: :clap:
|
LOLčina.
Ali to nije sve, stvarno su legende! |
Hm....
Kaj je samo meni ovo degutantno? Reklama je totalna jadna, i iako je to "namjerni trash" još uvijek je trash. Da se razumijemo, filmić kao filmić je super, zabavan, zajebancija. Ali je li to reklama za ozbiljnu firmu poput Iskona? Ili se Iskon pokušava prikazati kao neozbiljna firma? Sve mi to lični na onu WGW reklamu "Jebeno dobro" i pitam se kakvi se sve ljudi danas bave promidžbom i još gore, kako to da im neko daje projekte... |
Meni baš nije sjeo nekako..
Valjda sam čudak, ali, neznam, nekako đadno IMHO :confused: |
Aj Elven da se i ja jednom potpuno slazemo :beer:
|
Citiraj:
to nije ozbiljna reklama |
smetche...
|
Citiraj:
Ovako? Ovako su dali nekom režiseru-studentu da se iživljava. |
mislim sta gole sise rade u reklami za adsl? i to jos Iskonova reklama... neko stvarno ne zna granicu dobrog ukusa...
|
Je, ali zaboravljate prvo pravilo marketinga. Svaka reklama o kojoj se priča je dobra reklama. Nije važno jel kvalitetna ili što već...Sjetite se Gavrilovića i njihovih "sisa i pimpeka"- Degutantno do bola, jumbo plakati svuda, ali je cijeli grad brujao o tome. A sumnjam da netko nije kupio njihove salame zbog toga:D
|
Ajme koje sranje! ... nije mi cak ni smjesno...
|
kak nije smješno ?!??!?!?!?
pa kaj nitko od vas ne gleda tv prodaju i takva sranja? pa totlno ih ismijavaju !!! set noževa uz DSL... pa očitije ne može biti !!! |
ufff....
ta reklama..... ....ti vaši komentari.... e sad sam ja u dilemi uzeti Iskon ili T-Com......:D pa ti noževi.....to je barem nešto za razliku od T-Com-a.:D |
Citiraj:
noževi ti služiju da si prerežeš ........... errrrrr... neznam kaj .......... bilo kaj , nakon kaj ustanoviš i shvatis u kakvoj skupoj drzavi zivimo a nasi susedi uzivaju u flatu za 150 kn mesecno :rolleyes: |
Citiraj:
|
A i ove babe su ono, ova tamnokosa, još nekako na guz može proć, al ova plava.... mislim...
|
Nekima nije smiješno...
ALI JA SAM SE POTRGO :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa sta fali reklami,bas je strava:D :D
|
ima puno puno boljih, bez takvih debilana.
|
Kaj sve ljudi nebudu zmislili. Svaka čast za ideju.:clap:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:43. |