![]() |
Problem D-link dsl g684t
Problem je ovakav odjednom su mi prestali radit lan portovi oba neznam kako nemojte pitat, od ostala dva iptv porta radi samo jedan znaci kad u njega steknem utp blinka lampica i samo to se dogadja u drugom iptv portu lampica mrtva, ali preko ovog prvog iptv porta nemogu pristupit na 192.168.1.1. Mogu ga konfigurirat preko wlana, al ne i lana. E sad kako da otkljucam taj iptv port da mu mogu pristupit i preko lana?
Trazio sam ovo u drugim postovima i nisam uspio nac ovakav slucaj. |
Ni prvi ni zadnji primjerak kojem je crko (nije još cijeli ali ima šanse kompletno) interni switch.
Napisao si da imaš pristup web konfigu preko wlana, imaš sreće jer je obićno ta opcija isključena, Otvori Advanced > QoS > PortMapping i postavi za Port3 i 4 jednako kako je na Port1 i 2 a to je Pvc0 + Applay + Save and Reboot. Iza ovog bi trebao Internet radit na Lan4. Sve ovo je privremeno rješenje, pod hitno na Tržnicu i u nabavku drugog uređaja. |
Evo upravo rikno i zadnji koji je radio :) pa nemos vjerovat
EDIT: Uspostavio opet taj jedan koji je radio tako da sam snizio spajanje lan kartice na 10mbps a ne 100 i mogu se spojit sad na ovaj jedan iptv. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:10. |