![]() |
(riješeno) Opera 10.53 traži lozinku i password
1 privitaka
Prilikom pokretanja opere izbaci mi se prozor u kojem se traži korisničko ime i lozinka !
Moram kliknuti na ok ili odustani i tek onda se otvara home page . Kako da to maknem da mi se ne pojavljuje jer je iritantno . |
Jesi reinstalirao operu? instaliraj ovu 10.60 sadasnju i ako ti se ponovo bude ponavljalo to isto onda idi na settings pa na delete private data... to je opera sigurno pokupila nesto pa ti sad stalno nudi kad pokreces..
|
Napravio sam delete private data ali ne pomaže !
Mislim da je problem povezan sa ruterom D-Link ali nemam pojma kako da to riješim . |
Mozda glupo..
U Operi ukljucena opcija "Continue from last time", i tu ti se svaki put otvara login window od D-Linka? |
Ne pronalazim u operi opciju "Continue from last time" tako da je ne mogu niti isključiti !
Ako znaš kako da točno dođem do te opcije molio bih te da mi kažeš ( da je pokušam isključiti ). |
Citiraj:
Jer da si otišao na Tools/Preferences upiknula bi te u oko.... |
Imaš pravo ali samo djelomično !
Tools/Preferences otvorio ali slijep pored zdravih očiju . Podešeno mi je "start with home page" tako da možemo isključiti da je problem u "start from last time " |
paaaa... da nisi mozda postavio 192.168.1.2 kao home page??
|
Ne , nisam !
Pogledaj prvi post . |
A da nisi unio tu adresu kao proxy? Obriši sve proxy servere koje imaš...
|
1 privitaka
Evo , proxy je isključen ali problem ostaje .
|
A sad to ponovi i u Operi jer ona nema veze s Internet Explorerom...
|
Hvala svima koji su mi pokušali svojim savjetima pomoći a posebno članu domy_os koji je to i uspio !
U operi sam isključio proxy server i sada se poruka za password više ne javlja . |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:59. |