![]() |
Pristup na 3 računala istovremeno
Pozdrav ekipi.
Molim pomoć. Dakle, postoji potreba za pristup na 3 računala istovremeno sa interneta. Do sada je to funkcioniralo spajanjem na jedno računalo putem remote desktopa, ( port forward, dyndns), a na druga dva preko Teamviewera. Na svim računalima je XP pro. Zanima me postoji li neki drugi ,user friendly, način pristupa. Dakle od kuće preko ADSL-a - u ured , opet preko ADSL priključka. :fala: |
Moze, doma imam taj soft za vise racunala istovremeno, nemogu se sjetit imena ali popodne pogledam.
|
Virtual PC? Dignes 3 komada, i na svakom sredis remote desktop.
|
Citiraj:
Citiraj:
Svrha je ; tri korisnika koji se ADSL-om spajaju svaki na svoj komp u uredu. |
Ispričavam se cijenjenom rukovodstvu foruma, ali u pravilima nisam našao da ne mogu odgovoriti svakom korisniku posebno ili sam propustio neki dio o editiranju i spajanju postova ?
|
Poanta je da ne radiš više svojih postova nego jedan u kojem bilo preko (multi)quota ili @nick_name odgovoriš pojedinom forumašu.
|
Mozda bi ti bilo najlakse kad bi svakom od ta 3 pc-a dodjelio poseban port za RDC pa bi onda kad bi se htjeo spajati na neki PC unutar mreze samo upisao ip-od adsl-a: port. U tom slucaju nemoj zaboraviti dodati te portove u port forward od routera.
Ovdje ti pise kako promijeniti port za RDC. Ili mozes na svakom kompu dignut vnc server i isto tako svakom dodijeliti drukciji port. |
Publishiraj na različitim portovima ta 3 računala. Jednostavnije i pouzdanije nego izmjena portova na svakom računalu.
|
Hvala svima, moram to posložiti u glavi i probati u stvarnosti. Naravno, kad se osoblje odluči za taj korak. Do tada radim sheme.
|
Nesto sam nasao doma.
http://www.networklookout.com/employees_pro.htm Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je jako dobra stvar za monitoring ! |
Pa nek si Teamviewer stave, fixni ID i pass, i nis lakse onda.
|
Kako preko Teamviewera koristiti lokalni pisač. Ako želim ispisati nešto direktno sa računala na koje se spajam ?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:59. |