![]() |
Samo cure!!!
Ovaj nisam zno đe da stavim ovaj post pa cu ga ovdje postat, nadam se da sam izabrao dobar podforum...
A zanima me ima li tu cura uopce??? AJ se javite da vas vidim :D :D :D Men to bas zanimljivo kad mi cura pocne pricat o kompovima pa me zanima samo ima li ih ovdje uopce??? Uzivajte ostali...:beer: |
...ja sam cura ;)
...i ovisna sam o kopmu...pogotovo o netu:rolleyes: ... ...i volim se igrat...narocito pucacine...fps rulz:rambo: ...nisam bas neki strucnjak...i ne znam bas jako puno ali snalazim se... :) ...inace me sve vezano za tehnologiju jako zanima... :) |
nema te nest dugo na netu....bar ne u zadnjih tjedan dana. Ili smo se nekim cudom mimoisli.:)
|
Igras di unreal tournament na netu:)
|
jadna mala s vama, kako sati prolaze samo se spawnate okolo :D
|
Mislim da bas i nema cura previse zainteresiranih za ovu vrst tehnologije. No nadje se pokoja... svaka cast!!! : goood :
|
Citiraj:
ali..ja mrzim pucačine.. :o avanture & rpg su :clap: |
Ooooo vid vid vraga pa ima tu i cura....:eek: :eek:
Ja mislio da ce ovaj post zamrt kao oni bez ijednog odgovora... Grdno sam se prevario...svaka cast cure, :clap: divim vam se! Samo naprijed! Kao sto rekoh bas mi je to fora kad cura pocne pricat o igricama i kompu!:D :D :D |
Citiraj:
ali valjda ce me uskoro prikopcat na mrezu:D a sto se tice cura...koliko ja znam samo smo fairy i ja :) |
E, a di je Britney? :D:D:D:D
|
Citiraj:
|
Kaj samo dvije djevojke na forumu. :confused:
|
Citiraj:
pozdrav |
ljudi ertuzio dolazi na foru tražit cure !!
: lol2 : |
Citiraj:
fora NHF :D |
Citiraj:
BTW ja imam curu vec 2 god i neplaniram ju mjenjati...:smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hahahahaa dobraaaaa.....:clap:
a jesi me nasmijo....:D pa prešla je oko 450.000 ulje i filteri redovito mijenjani....:D :D :D Mislim da ce jos dugo trajat ako se bude servisirala kod mene!:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Fora u stilu al bundija :D
No svejedno gospar da si zensko i da mogu poljubio bi te...:clap: |
bi vraga sramio bi se :o
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:41. |