![]() |
Gaming headset
Pozdrav.
Prvo imam jedno pitanje: u čemu se razlikuju gaming slušalice od standardnih (za audiofile)? Tražim neke dobre slušalice za gaming do 800kn, s time da bih poslušao i nešto muzike na njima (zato i pitam je li neka prevelika razlika među te dvije kategorije). Za sada sam šarao po nekim review siteovima i sviđaju mi se: - Creative Soundblaster Arena - Razer Charcharias - Sennheiser HD 555 Ove zadnje ne spadaju u gaming kategoriju, pa me zanima da li je bolje uzeti njih pa mikrofon odvojeno ili da izaberem nešto baš u toj gaming kategoriji? Za Sennheiser znam da je klasa za sebe po pitanju kvalitete zvuka, a za te gaming firme nisam baš siguran, pa bi mi vaša pomoć bila dobrodošla. Hvala unaprijed. |
|
@ BONEZ, kao prvo dobro došao na forum, a sada o tvom pitanju, možemo ti mi sada svašta tu trabunjati ali sve je besmisleno kada je većina onoga što ti pitaš već rečena u ovoj temi
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=146043 pročitaj si sve, nema puno stranica i bit ćeš puno pametniji i odlučniji, a ako ti ni onda nebude sve jasno onda pitaj ovdje konkretno a možeš i tamo u temi koja je otvorena iz istih razloga, dakle dileme oko slušalica, bile one Stereo ili za TZV. Gejmanje! Pozz. P.S. bilo bi poželjno da si u profilu ispuniš rubriku MOJ KOMP i da navedeš sa kakvim sustavnom misliš koristiti slušalice(koju zvučnu, pojačalo imaš)! |
hd555 + modding ;)
čuo prekjučer kod frenda na audigy4 i oduševljen sam zvukom |
O kakvom moddingu je riječ?
|
očito misli na mikrofon. da se mene pita, uvijek hi-fi sluške i mikrofon.
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=185344 ;) btw. za mikrofon je najbolje neka web kamera, ak se mene pita :chears: |
Hvala vam na prijedlozima..pogotovo 2 die 4. Pročitao sam cijeli onaj thread i mislim da sam se odlučio za HD 555 :)) Samo će mi trebat neki mikrofon za nakačit na njih. Prijedlozi? :))
|
Citiraj:
Odlično me služi jedino je malo kabel kratak, svega 1,5m. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:58. |