![]() |
Antispyware zaštita za siromahe
Moj naklon...
Silno potrebujem neki program koji me u realnom vremenu može obraniti od te nepoželjne gamadi koja očito vreba na svakom koraku i koja se uvijek nekako uspije uvući bez obzira na sve mjere opreza. Imam standardni spybot i sl. gluparije, ali koristim superantispyware (free verziju) da čisti ta govanca, samo mi je to nekako bezvezno rješenje. Bolje spriječiti nego liječiti... Dakle, hoću nešto što će tu gamad odalamiti po glavi i prije nego što se uspije naseliti u moju mašinu. Imam samo dva uvjeta: da je besplatno i da zaista pruža dobru zaštitu. Molim prijedloge. Unaprijed hvala. |
Citiraj:
|
Hm. Hvala na dobrim namjerama, ali baš ne vjerujem M$-u niti malo. Na staroj kanti nalazi mi se njihov famozni windows defender koji tvrdi da je sve divno i krasno, dok je superantispyware pronašao koješta...
Ali eto, na kraju instalirah spyware terminator koji se čini kao dosta dobra stvar za prvu crtu obrane. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naravno, zahtijeva originalne Windowse, ali to, drzim, ionako imas... |
takodjer se pridruzujem preporuci za MSE. Kod mene evo neka 4 mjeseca od kad sam stavio 7cu i nikakvih problema s njime, radi i ne zanovijeta :).
|
Definitivno MSE. Poveznice s defenderom i nema-ovo je antivirus, defender nije namijenjen za to...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:20. |