![]() |
Lokacija update fajlova u Firefoxu
Jel zna netko gdje Firefox (1.0.1) smiješta svoje update fajlove ?
Skinuo sam 1.0.2 update, no nisam ga pokrenuo jer nisam bio logiran kao admin. Sad me zanima gdje se djenuo:confused: |
Radio si update direktno iz njega?
Sprema sve u svoj cache. Ne znam hoces li uspjeti doci do toga. Upisi u adress bar: about:cache (skupa) |
To sam se i ja pitao kao do tih fajlova... ali tu je Costa i svakoj muci dosta. :D
|
Cache se nalazi u C:\Documents and Settings\user_name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profile_name\Cache
U njemu sam, po svemu sudeći, locirao update - prema datumu i veličini - i to je sve što sam mogao napraviti. Fajl se zove 6F6A8BAAd01, nema ektenzije i ne da se izvršiti. Dodavnje .exe ekstenzije ne pomaže. Ne mogu vjerovati da ću morati downloadati 4.7 mega samo zato što nisam bio logiran kao admin. No, dobro, trebao sam to skinuti ručno s download stranice. Grrr. Hvala Costa ! |
Jesi probao upisati about :cache (skupa) u adress bar Firefoxa. To ce ti otvoriti stranicu preko koje mozes vidjeti sadrzaj cachea i spremiti stvari koje zelis.
|
Jesam, ali nisam. Do kraja. Evo sad sam ga našao: http://ftp.chg.ru/pub/WWW/mozilla/fi...-US/update.xpi
Odoh se napraviti logoff/logon, pa da ga probam instalirati. Javim se. |
Re: Lokacija update fajlova u Firefoxu
Citiraj:
|
Citiraj:
|
probaj umjesto exe stavi xpi pa onda pokrenut sa firefoxom. meni radi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:41. |