![]() |
Da li postoji idealno kućište?
...kućište koje ima dobro hlađenje(poželjno 2x120mm ventilatora), koje ima dobru zvučnu izolaciju, USB priključak s prednje strane i ne košta više od 500kn?
Antec P183 je valjda najbolje kućište ali je jako skupo. Kućište je za high-end PC koji je uvijek uključen. BTW, primjetio sam u dosta kataloga sveprisutno Coolermaster Elite kućište, da li postoji neki poseban razlog za to? |
Bio ti je u Technomaxu na akciji CM690 za 480kn i za tu lovu ono je najbolje kućište.
Zašto CM Elite? Tko će ga znati? Možda imaju pune lagere, a ne prodaju se toliko dobro. To je ipak kućište za nezahtjevne početnike. Odvoji 89kn više i kupi CM690. Vjeruj mi, isplati se. Inače, možda bi ga negdje mogao naći i jeftinije (ovo je cijena iz Linksa) pa baci oko na Nabavu. |
Yebiga sad, high-end PC strpavati u jeftino kučište... :hitthewal:
CM690 je tu najbolji, i najljepši izbor. |
cm elite je frontier bolje završne obrade... mislim takvo je "na opip", ništa spešl uglavnom.
|
@Uniks malo vise od 500kn, npr. Antec Solo?
|
Citiraj:
|
Antec 300?
|
Mozda kakav NZXT, ova zadnja serija ima crnu unutrasnjost, rupe za provodenje kablova i izgleda agresivno (kicasto), mislim da je uz CM690 i Antec 600 to najbolji izbor.
|
probaj dodat još kojih 100 kn ,pa ubost rabljeni P182, kučište je mrak
|
A nitko nije spomenuo ovo kućište od Anteca..?
Nekako naginjem prema Antecu jer je poznat po tome da ima najbolji omjer hlađenja/buke, čak je i jeftinije. |
Dobro jutro. Probudi se! Šta piše u postu #7? btw, u slijedećem postu (#8) imaš Antec 600, a i P182 (#9) je Antecov proizvod.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:14. |