![]() |
nizak audio
Imam film na DVD-u na kojem je jako nizak nivo audia. Pojacam do kraja i na kompu i na zvucnicima ali opet mi to nije to. Nekada sam imao filter koji je dodatno mogao povisiti nivo ali se ne sjecam kako se to zvalo. Ako neko ima rjesenje i zna cime mogu ovo jos malo nahajcati bicu zahvalan ;)
|
ac3 filter.
|
Citiraj:
ali inace koristi Media Player Classic sa FFDShowom i vise nikad neces imat problema sa filterima... dapace ja sam vec zaboravio sve o tome :) |
Uf, uf FF i njegov filter za audio je KATASTROFA. Za neki stereo sustav možda i nije, ali 5.1 je užas. U ac3 samo moraš piknuti pod preset; loud i radi ko zmaj.
|
Ma ne koristim FF za audio neg Video.. MPC ima svoje filtere i jako dobro rade..to je prvi player koji pokrenem i sve radi..pravo olaksanje nakon recimo BS playera u kojem svaki put kad sam gledo neki film sa AC3 zvukom sam imo pol sata dr**nja po audio settingsima..
a bas zbog tog pojacavanja gubim vjeru u AC3 filter pa ga ne zelim koristit..call me crazy al to mi je znak nekvalitete:) |
Ako pogledas u postavke za auidio MPC-a vidjet ces da je za zvuk ukljucena normalizacija.
AC3Filter je nema ukljucenu po defaultu ali to se lako sredi (samo ukljucis ;)). Kaj je to tak tesko :D Control Panel > AC3Filter Ili odaberes Preset - Loud ili stisnes Normalize i povuces master slider do vrha. FFDSHOW trenutno valja samo za video. Zvuk mu je u banani a koliko sam ga testirao ima problema i s VobSubovim titlovima pa ga ni za to ne preporucujem. Al' za video rastura. |
Skontao sam za AC3 u neka doba, prvi put mi se ovo desilo... hvala ipak svima za pomoc ;)
@ Denzil I koristim MPC :gringo: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, da...:beer: