![]() |
Izbijanje elektriciteta...
Katkad, kad dodirnem kučište me zna pecnut, pa ak netko ima/imao sličan problem zna o čem se radi. Dešava se samo nakon gašenja računala.
Utičnica je uredno uzemljena, konfa složena OK, a napajanje je chieftec delta 350W...kučište je neko obično. Ostatak je više manje standardan...nf7, XP-M, R9800...premda je to nevažno, osim možda ploče. Any ideas??? |
To je normalno
Kućište ti je uzemljeno, a ti s enabijes statičkim elektricitetom i dodorom se izbijaš.. Isto bi bilo nda dodirmeš slavinu, cijevi od radijatora, ak nisu premazane bojom i slicno.... |
Kod mene sjevaju iskre. Imam neke glupe papuče i laminat na podu. Ne smijem ni slučajno povuči nogu po podu, nabijeme na 220! Moram uvijek paziti kad idem dirati neš po kompu da se ispraznim prije (oni s grešnim mislima nek odjebu:D )
|
Ja sam isto često naelektriziran. čak imam kraj kompa jedan komad metala spojen na zemlju ( u utičnici, jel) tako da na miru mogu okpat po kompu kad je isključen... :D
|
Citiraj:
|
Mene isto nasmijalo do suza!
Mene još nikad nije komp zdrmal s elektricitetom |
Citiraj:
|
Bit će da je do mene, a ne kompa...jer me danas opalilo i kad sam dodirnuo vrata od auta...
|
Meni je frend isto nabijen. Kad dirne vrata od auta iske frcaju kao da grmi. Mene još nikad nije zdrmalo.
|
Citiraj:
|
Been there, done that. Kako me odma oblio hladan znoj, rekao, kakve sam sreće opet sam nešto skurio (na račun elektriciteta sam skurio grafu)
|
imas bunny slippers tor? :D
|
Citiraj:
|
covjece ja moram svaki put primit se za radijator prije nek diram komp inace se restarta, inace sta god taknem moze se vidit iskrica i cut tk. neznam u cem je fora, promjenil sam vec hrpu garderobe...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:55. |