![]() |
Hacked by Danilo C
"Hacked by Danilo C
Pozdrav iz Republike Srpske ^_^" c/p sa Hackerovog foruma |
kaj je to?
|
Hackerov forum je hacknut by Danilo C :D
Posjetite hacker.hr |
Powered by phpBB 2.0.6 © 2001, 2002 phpBB Group
Ne cudi me sto to nije netko prije uradio...ima rupa ko svicarski sir :) |
Citiraj:
|
Zalutao sam par puta na taj forum. Toliko su se samo "trudili" oko njega da me zbija začuđuje da se to nije i prije dogodilo.
Admin se logina valjda jednom u dva mjeseca da polocka dva tri topica a ekipa onda opet nastavlja po starom :) |
ma kak god da nije nekakvu štetu napravil , da ga sretnem negde vani naravnal bi mu njegovu kokodakalicu kaj bi ga morali na nos hraniti :rambo:
|
kaj nije to onaj isti koji je hacknuo links forum...???:confused: :rambo:
mater mu njegovu...!!!!:rambo: |
to je bil kralj alexandar :D
|
Sad ce valjda neki od nasih hacknuti njihove forume.
Oko za oko, forum za forum :D |
|
nasi njihovi...srbi hrvati.. bolje da sutim...
|
a ja ne znan kojin kurcon taj lik razmislja
prije ili poslije hrvatska ce u eu a ako bude izbacen iz hrvatske nece moc ni u jednu zemlju eu na nekoliko godina to mu ujedno i znaci da nece moc nigdi iz "republike srpske" jer mu svi avioni lete priko nekog od vecih aerodroma u eu |
Ma trebali bi im svima po spisku zagorčat život. Prijavit ih. Valjda ima nekih nadležnih organa makar je to zaostala mentalno retardirana srbija. :smoke:
|
Citiraj:
nemres nis takvim likovima u hrvatskoj...... pogledaj kak je Kova zavrsio nakon tko zna koliko sati provedenih za kompom pokusavajuci napravit nesto...... najgore je kaj nemamo sposobne ekipe za uzvratit, tj ima ih ali "ostarili" su |
Hehe evo opet su ga hacknuli :clap:
Samo je sada "pozdrav" i slika neke babe (???) :D |
kad smo već kod Kove, di je on? što mu se desilo?
nema ga na forumu već dugo dugo vremena. :( |
Khm...
A tko je taj? |
Kova je na 2crowded ako se ne varam, vidim ga na icq svako malo...
|
@ shady, pogledaj pod overclocking sicky
@ Renesis, zahvaljujuci stanovitom Casperu od 2crowdeda nije bas puno ostalo kao sto si vjerojatno vidio, nadam se da covijek nije izgubio volju |
Ma Chuby, vratim ja cijelu bazu, nije to problem..
Da ljudi ne misle da je otišlo sve.. Editirao je neki file, sta je da je, a imao sam forum 2.11, .. Mogu sada staviti 2.13, ali nije mi do zeke peke .. Kao sto sam napisao 2CROwded ide samo kada sam siguran da ima i ljudi koji ce uloziti dovoljno truda. A tada ce auto backup ici svakodnevno .. Pa ce ovakav ispad biti rijesen za 5 min .. Inace pozdrav svima,... A za one koji me neznaju :) Piva .. hehehe |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:15. |