![]() |
Backup igre
Prije par tjedana sam napravil iso image igre u slučaju da se ošteti i sad kad sam probal instalirat s image-a (DaemonTools) negdi na pola stane i javi grešku. Da sad ne isprobavam bez veze i trošim DL DVD-e možda netko od vas ima koji savjet.
Znači cca 8G iso, Nero, Asus DRW-20B1ST prža, više ne znam koji DL medij. Dal to treba sa Ultra/Power/MagicISO programom? UDF? Fala unaprijed na savjetima. ;) |
a da probaš s imgburn, mali program ali radi super, ja sam s njime uredno radio image i za PC programe a i za PS2 igre.
|
Alcochol može igru raspoloviti na 2 dvd-a. 1 će imati 4Gb, a drugi ostatak. Kod mountanja istim programom, staviš dvd1 i kad ga očita program zatraži dvd2.
|
Pa mene baš zanima da cijeli iso 'otpakiram' na DL DVD, al budem probal i Alcochol.
|
Definitivno pokušaj sa Img Burn mene jos nije iznevjerio
|
Yup, preporuka za ImgBurn, mali programčić, krajnje jednostavan za korištenje, a radi perfektno.
|
Citiraj:
@mikey_rs meni je Power ISO do sad bio super za izradu image file-ova npr staviš dvd unutra, otvoriš ga, otvoriš poweri iso, selectaš sve na dvd-u i samo povućeš u power iso, daš ime staviš .iso i nek napravi image |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:42. |