![]() |
egzistencijalna pitanja : D
U ovim teškim vremenima, često si ne postavljamo prava pitanja, pa ipak...:)
Zašto ljudi naruče dupli cheeseburger, veliku porciju pomfrita i light coca colu??? Zašto žene ne mogu staviti maskaru zatvorenih usta? Zašto je riječ "skraćenica" tako dugačka? Zašto da bismo ugasili Windows moramo prvo kliknuti na "start"? Zašto se sok od limuna pravi od vještačkih dodataka, a deterdžent za suđe s mirisom limuna od pravih limuna? Zašto ne postoji hrana za mačke s okusom miša? Zašto je igla koju upotrebljavaju za eutanaziju sterilna? Sigurno ste već čuli za neuništive crne kutije u avionima... Zašto ne proizvode čitav avion od takvog materijala? Zašto uvijek jače pritišćemo tipke daljinskog kad su baterije skoro ispražnjene? Zašto peremo ručnike koje smo koristili nakon kupanja? Zar ne bismo trebali biti čisti u trenutku kad se brišemo njima? Zašto piloti kamikaze nose kacige? Kad zadaviš štrumpfa, kakvu boju on tad poprimi? Kako table s natpisom "zabranjeno je gaziti travu" dospiju na sredinu travnjaka? Što je to čovjek pokušavao uraditi onog trenutka kad je otkrio da krava daje mlijeko? Ako je riječ u rječniku nepravilno napisana, kako ćemto primjetiti? Zašto taj jebeni Noa nije zgnječio par komaraca? Da li i radnici u liptonu (ice tea) imaju pauzu za "kavu"? Zašto se "odvojeni" piše jednom riječju, a "svi zajedno" s dvije odvojene? Ako želim kupiti novi boomerang, kako da se riješim starog? Zašto prodavaone otvorene 24 sata na dan imaju brave i lokote? |
Bravo :clap: :clap: :clap:
|
hahaha....citao vec...al opet...loool:clap:
|
Dobra:D
|
flare svako malo iznenedi. :clap:
ovo je isto :clap: |
:clap::clap: :clap: : lol2 : : goood :
|
Odlično:D
|
Jašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano:D
|
Evo još par:
> Je li potreban prigusivac za ubojstvo pantomimicara? > Kako cemo znati je li rijec u rjecniku krivo napisana > Ako suncokretovo ulje nastaje od suncokreta, od cega > nastaje bebi-ulje? > Ako je vani 0 stupnjeva, a sutra ce biti dvostruko > hladnije, koliko ce biti stupnjeva? > Ako je covjek nastao od majmuna, zasto jos uvijek > majmuni postoje? > Ako Superman moze blokirati metke prsima, zasto se > sagne kad u filmu tip na > njega baci pistolj? Da, jos nesto. Ako je tako > pametan, zasto nosi gace na hlace? > Ako vegetarijanci tako vole zivotinje, zasto im pojedu > svu hranu? > Ako te tvoj klon ubije, je li to onda samoubojstvo? |
Citiraj:
Dobre. Ovo s bebi uljem ,superman i vegetrijanci su mi žestoki!:D :clap: |
Evo jedan matemačtički:
imamo jednakost 0=0 i sad ako jednu nulu prebacimo na drugu stranu koliko će to biti??? |
Citiraj:
|
Ajde Flare, pa ćeš se valjda jednom pojaviti na Žderonjama, nije Zagreb tako daleko.
|
(3-3)=(2-2)
3 x (1-1) = 2 x (1-1) krati se (1-1) na svakoj strani 3=2 wtf :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To piše na zidu jedne učionice u mojoj školi, btw ne mora imat smisla niti logike :D
|
Citiraj:
ili je mozda definirano pak nam matematicari to krijeju jer bi inace bilo 3=2 , možda je to kakva matematičarska tajna :rolleyes: |
ma s čim se vi zamarate... ostavite za kraj godine i bok. pa nećeš valjda u petak računat jednadžbu sa 4 poznanice (mirka, milka, jadranka i anđela).
makar bi se ja u svojim školskim danima ponosio takvim rezultatom na ploči... zato sam i provodio ljeto na moru... al ajde sa knjigom :) |
hehe...izgleda da ce mi ovo biti prva godina u srednjoj da necu past na kraju godine :)
|
Nikad ne reci nikad, to sam i ja mislija prošle godine :D
|
Dva puta popravni iz latinskog. Ove godine ga nemam, sad se dvoumim kaj da zemem za učit pod palmom kemiju il biologiju.
|
32 nas u razredu 28 ih ima 5, 3 ih ima 4, a ja jedva izvucem 3...jedva... :D
Al stvarno ne smijem past. Matura (i to je sad jos teze jer je profa nadrkana na nas jer smo joj svasta radili (hrv)) je zajebana, pa poslije upis na fax...ajme... Nema veze...uvijek postoji.."iduci put" :beer: |
Citiraj:
|
Flare daj zabaci još neke. Rekla si da imaš još mnogo toga.
|
lool...oke...hoces to u novi topic ili da samo tu nastavim?:)
|
Citiraj:
:D losaaaaa |
eh matematicari moji...........
sorry ako je vec bilo na forumu dojdu tri frenda u hotel prenocit i lik na recepciji im kaze da je nocenje za svu trojicu 300 kn. svaki da 100 kn i odu u sobu, tad recepcionar shvati da im je krivo naplatio i posalje nekog potrcka da im vrati 50 kn. potrcko nije bilo raspolozen za matematiku pa se nije htjeo zamarat dijeljenjem 50 kn na 3 djela nego je sebi uzeo 20 kn i svakom gostu vratio 10. ispada da je svaki od prijatelja platio 90kn jer je dao 100 a dobio 10 natrag, to znaci: 3*90=270kn + 20kn koje je uzeo potrcko = 290kn. Gdje je 10 kn? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:57. |