![]() |
Ninite - lako instaliranje stanadardnih besplatnih aplikacija
Na adresi www.ninite.com možete naći odličan instaler stanadardnih aplikacija. Jednostavno se odaberu željene aplikacije, dobije se instaler koji automatski downolada i instalira željene sadržaje u pozadini. Sve to bez potrebe za next, next, next, finish momentima..ma milina. ;)
Popis podržanih aplikacija: http://img251.imageshack.us/img251/4742/98237310.jpg Uživajte! |
ovo izgleda zakon
nabrojio sam 18 programa koje ću sad dalje instalirati kao 1 :D |
Puno hvala. Stvarno odlično, npr. za novu inst OS, sve na jednom mjestu:goood:
|
Predobar web...digneš OS, drivere i još par klikova i sve je tu!
|
Odlicna stvar. To sam prije koristio pa sam zaboravio kako se zove...
Bas mi je drago da si postao ovo, sad mogu ici renstalirat winblowse. |
Da li neko od vas zna, kako napraviti ovakav installer od instalacionih file-ova koje već imam?
Znači slično ovome, samo da ne skida s neta, jer već ih imam na USB, CD, HDD..svejedno.. U ovom slučaju to radi NiNite PRO.. Meni treba alternativni neki |
Samo da upozorim da se neke aplikacije instaliraju za trenutno ulogiranog usera. Kada se ulogira drugi user aplikacija izgleda kao da je instalirana, ali se ne otvara.
Konkretno radi se o CDBurnerXP. Nije da je ovo neki problem za 98% kucnih korisnika, ali da se ne bi pitali kasnije zasto ne radi... |
Citiraj:
|
oprosti, novi sam, pa nisam još sve upratio. ovo sam sad vidjeo i odmah se reg da mogu postat, a možeš li mi reći koja je tema u pitanju? ne znam što da tražim
|
Citiraj:
|
Da li se ovo može strpat na stick, sa downloadanim filleovima da ne moran biti na netu uvik kad instaliran aplikacije???
|
Takvo nesto sam i ja pitao, ali niko ne odgovara, jedino ima PRO verzija, ali sumnjam da ćeš je plaćati 20$/mj
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hmm, ne znam za vas, ali ja već odavno ne koristim "express install" opciju za većinu programa, jer toliko ima smeća što ga sada pakiraju sa aplikacijama i koje se "usput" instalira...za mene takav OS je dobar jedino za format opciju.
Uzmite za primjer samo ATI-jev paket CCC+VGAdriver, mislim da nema potrebe dalje nabrajati... |
Zanimljivo ali dosta ovih programa tijekom instalacije nudi dodatna podešavanja, ne svodi se sve samo na next, browse, next.
Tako da, ovo je za amatere, po meni je još uvijek bolji manualni sistem. |
Citiraj:
Citiraj:
A ako instaliraš po firmama onda mislim da nije puno za platiti ninite pro. Citiraj:
Naravno za sebe i bližnje ručni sistem |
Lijepo vxy, nekako imam osjećaj da ću sad bit puno vedriji pri reinstalaciji windowsa :D
|
auu odlicno, od-lic-no !
|
Citiraj:
Al' dobro, ako ti kažeš da zna to sve zaobići, onda je program za svaku pohvalu (ima svoju klijentelu, to nesumnjivo). No, ja znam da ostajem "na manuali" :) |
Citiraj:
Baš složim poslje u VMWareu da vidim kako ovaj instalira, i da li ima toolbara i sranja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:46. |