![]() |
komp na Sony kv32/100Hz
Da li je kome uspjelo spojiti komp sa TV-om ko moj Sony kv32fx60/100Hz (http://www.planetomni.com/MSTV_SONY_kv-32fx66_DTL.shtml) a da je funkcionalan i za net.
Spojil sam komp putem s-videa Ati 2600pro i stvar kao player hoda O.K, ali sve ostalo je loše. Bili gore Win7 pa skinuti i stavljeni Xp ali promjene na bolje nema. Fala.:chears: |
To je CRT, nema s tim sreće za tekst s kompa
|
Znači nažalost niš nisu zmislili novog u zadnje vrijeme po tom pitanju?!:nono:
A onda niš, bumo čekali da za kojih deset let crkne pa onda zel nekog jeftinjaka 3D.:fiju: Hvala na odgovoru, iako me baš ne veseli!:chears: |
E da.
Ima li možda ko kakva iskustva sa pretvorbom dvi/hdmi na scart? Vidio hrpu šema, komentara ali nigdje nekog da veli da on ima/napravio i kak radi.:stoopid: |
hm, zašto bi ti to trebalo? DVI i HDMI su ipak digitala, pa ti treba i pretvornik. Sitni tekst jednostavno izgleda loše na CRT-ima, nema tu spasa, kako god to spojio
|
ima vga -scart kabel. Ja ga kupio u chipoteci i nije radilo (nvidijina kartica nije htjela pustit sliku na tv na taj način. kad sam spojio s-video na s-video sa grafičke na crt tv philips 29pt9020 slika nije bila dobra zbog loše inplementiranog s-video priključka na tom televizoru.
Tek kad sam stavio kabel scart to s-video slika na tv-u je bila maksimalno dobra kaj može bit (dakle za multimediju odlično a za tekst banana zbog premale rezolucije televizora) |
Zahvaljujem, nakraju sam prisiljen shvatiti i odustati od nade.:nono:
Šmrc. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:18. |